oswiec mnie kolegoJOK_NH pisze:metal pisze:szaman1950 pisze:panowie moze jestem niedoinformowany ale co kolo twarog ma wspulnego z jakimkolwiek klubem z NH
JESTEŚ niedoinformowany.
I to grubo rzekłbym.
Kolejny marsz tolerancji w krakoofku... ?
Moderator: dUfio
-
-
-
-
szaman1950 pisze:czyli krotko kolejny NIETYKALNY,kiedys, ok nie powiem nic kolego BIRKUT a ty moze pana radnego znasz z jakis wyjazdow, POWIEDZCIE MI JEDNO WSZYSCY ROBIA DLA NASZEGO HUTNIKA DOBRZE TO DLACZEGO DO CHOLERY JESTESMY NA PILKARSKIM DNIE prosze o obiektywne opinie
Widać za to, że słabo jeździsz. Przynajmniej w kilku ostatnich latach.
szaman1950 pisze:czyli krotko kolejny NIETYKALNY,kiedys, ok nie powiem nic kolego BIRKUT a ty moze pana radnego znasz z jakis wyjazdow, POWIEDZCIE MI JEDNO WSZYSCY ROBIA DLA NASZEGO HUTNIKA DOBRZE TO DLACZEGO DO CHOLERY JESTESMY NA PILKARSKIM DNIE prosze o obiektywne opinie
ew. dyskusje przenieś do innego, np. nowego watku
i tam mozemy podyskutować
-
kolego JOK gdy poznalismy sie kiedys mialem o tobie bardziej pozytywne zdanie,odkad pojawilem sie na tym forum,starasz sie udowodnic swoja wyzszosc nademna.Kolego ja za HKS oddalbym zycie dla mnie ten klub to caly moj swiat,kiedys myslalem ze to forum sluzy do dyskusji inteligentnym ludzia.Teraz widze ze tu panuje komuna,kto nie ma zdaniajak ja to moj wrog,to jest chore.a pozatym powiem jedno uwierz mi ze wiem o twojej kontuzji i przez ostatnie lata smiem twierdzic ze mam troche wiecej wyjazdow niz TY pozdrawiamJOK_NH pisze:szaman1950 pisze:czyli krotko kolejny NIETYKALNY,kiedys, ok nie powiem nic kolego BIRKUT a ty moze pana radnego znasz z jakis wyjazdow, POWIEDZCIE MI JEDNO WSZYSCY ROBIA DLA NASZEGO HUTNIKA DOBRZE TO DLACZEGO DO CHOLERY JESTESMY NA PILKARSKIM DNIE prosze o obiektywne opinie
Widać za to, że słabo jeździsz. Przynajmniej w kilku ostatnich latach.
kto kocha ten wierzy
nie wiem czy na forum panuje komuna ale wiem ze nie jest ono po to aby robic tu koperkowe afery o damski chuj
pedały napisaly ze jest sponsorem klubu z NH co jest klamstwem.
Jest kibicem Hutnika ktory byl radnym. i robil dla tego klubu co mogl, z niezlym skutkiem
gdyby nie MT bylibysmy na pilakrskim dnie ale bez hali balonowej,boiska z oswietleniem, scianki i napisu Hutnik z krzeselek ktory widac z kosmosu.
latach 2004-2006 przekazano na modernizację obiektów odpowiednio: 1.5 mln. zł., 2.137 mln. zł oraz 4.72 mln zł. Planowo miało byc gdzies o 80-90% mniej
"jeden z nas" =/= "nietykalny"
pedały napisaly ze jest sponsorem klubu z NH co jest klamstwem.
Jest kibicem Hutnika ktory byl radnym. i robil dla tego klubu co mogl, z niezlym skutkiem
szaman1950 pisze:POWIEDZCIE MI JEDNO WSZYSCY ROBIA DLA NASZEGO HUTNIKA DOBRZE TO DLACZEGO DO CHOLERY JESTESMY NA PILKARSKIM DNIE
gdyby nie MT bylibysmy na pilakrskim dnie ale bez hali balonowej,boiska z oswietleniem, scianki i napisu Hutnik z krzeselek ktory widac z kosmosu.
latach 2004-2006 przekazano na modernizację obiektów odpowiednio: 1.5 mln. zł., 2.137 mln. zł oraz 4.72 mln zł. Planowo miało byc gdzies o 80-90% mniej
"jeden z nas" =/= "nietykalny"
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 9:35 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.
wracając do głównego wątku
cały tekst, który wkleiłem ze strony pederastów, to jeden wielki stek bzdur, a zaznaczyłem na czerwono to co dla kibiców Hutnika w sposób oczywisty jest przykładem ich kłamstw
PS. Szaman1950 nikt nie powinien być nietykalnyi nie powinno być tematów tabu na nazym forum, tylko że ty nie przedstawiłes żadnych argumentów anty i tak jak 2x pisałem jeśli chcesz dyskutować o wkładzie MT w nasz klub to załóż osobny wątek bo w temacie o pe..łach dyskutować o Maćku jest niesmacznie pzdr
cały tekst, który wkleiłem ze strony pederastów, to jeden wielki stek bzdur, a zaznaczyłem na czerwono to co dla kibiców Hutnika w sposób oczywisty jest przykładem ich kłamstw
PS. Szaman1950 nikt nie powinien być nietykalnyi nie powinno być tematów tabu na nazym forum, tylko że ty nie przedstawiłes żadnych argumentów anty i tak jak 2x pisałem jeśli chcesz dyskutować o wkładzie MT w nasz klub to załóż osobny wątek bo w temacie o pe..łach dyskutować o Maćku jest niesmacznie pzdr
Ostatnio zmieniony wt lut 24, 2009 9:34 pm przez birkut, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-