PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Krzycho

Postautor: Krzycho » ndz cze 21, 2009 12:28 am

Tylko Hutnik kurwa mac !
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

luke.krak

Postautor: luke.krak » ndz cze 21, 2009 1:01 pm

viki pisze:I jesteśmy po barażach...

Na forum pojawiają się różne wpisy - głosy rozsądku, głosy rozpaczy, głosy wkurwienia.

Napiszę tyle:

TRZEBA SIĘ OGARNĄĆ!

Jebać sprawę kolejek po bilety czy zamknietej bramy. Jebać dzisiejszy wynik. Powiedzmy sobie szczerze: awansowalibyśmy i co? Utrzymalibyśmy się w II lidze? Przy takich układach w klubie jak obecnie?
A może lepiej zacząć uzdrawiać sytuację w klubie grając na III froncie? Zbudować mocną drużynę, ograć młodych chłopaków, poszukać jakiegoś doświadczonego grajka i wygrać tą jebaną III ligę zdecydowanie, by później w drugiej być solidnym średniakiem.

Jeszcze jedno: były wpisy o wsparciu finansowym, comiesięcznych wpłatach. Ja też się z tym zamiarem noszę, ale TRZEBA PODJĄĆ TAKĄ DECYZJĘ ŚWIADOMIE i nie pierdolić farmazonów w świat. Niech każdy, kto chce wspierać finansowo Hutnika (porzez Stowarzyszenie Suche Stawy - żadna nowa grupa nie jest potrzebna) dokładnie się zastanowi ile REALNIE może co miesiąc odpalić na swój ukochany klub. Dla mnie ten kto zdeklaruje 20 zł i będzie to regularnie robił, będzie miał szacunek - w przeciwieństwie do tego co teraz będzie darł pysk, że daje 100 czy 200 a zapału straczy mu na miesiąc czy dwa.

Dlatego proponuję żeby Ci którzy mogą wyrzucić kasę na Hutnika mocno i odpowiedzialnie pomyśleli ile dają, a później niech się deklarują w Stowarzyszeniu. Wtedy będzie wiadomo na ile kasy co miesiąc może liczyć Stowarzyszenie. Wtedy, jako realny partner możemy rozmawiać z właścicielami SSA. Pomyślcie, jeżeli znajdzie się sto osób, które średnio dadzą 30 złotych miesięcznie to rocznie jest to ponad 35 tys. zł! Myślę, że jest to w przypadku Hutnika istotna kwota w budżecie. I wierzę, że jesteśmy w stanie te kilkadziesiat tysięcy rocznie dla Hutnika od nas ofiarować. Jednen da 100 inny 10 lub 15 złotych. I te parę tysięcy miesięcznie będzie.

Ok, dajmy teraz na luz. Niech odpoczną piłkarze i my. Słuchajmy uważnie co się bedzie działo na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy SSA Hutnik Kraków. Jeżeli właściciele zgłoszą drużynę do rozgrywek III ligi, to trzeba wszystkie te płomienne zapewnienia o miłości do klubu przełożyć na realne działania, a na pewno się uda.

Jeżeli nie, to okaże się, ze jesteśmy jedynie bandą pedałów, która potrafi pierdolić smutki na necie, a w realu nie istniejemy.

Panowie! Głowa do góry!

Ps. Teraz proponuję otworzyć kolejną połówkę "Wyborowej" :)

albo poprostu temu komu sie nie chce specjalnie zapisywac do stowarzyszenia a nie wie ze sie da poprostu przekazac piniadze na konto daje wlasnie tego linka http://www.suchestawy.pl/pomoz.html ja chyba wlasnie zaczne tak robic...co miesiac jakies grosze bede przelewał czy to 10 czy 20zl czy wiecej.. jak tak duzo osob bedzie robilo to sie cos uzbiera:) ale fajnie by bylo jakby ktos kto ma kontakty sprawdzil czy ten numer konta jest aktualny...

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » ndz cze 21, 2009 1:12 pm

Panowie za rok awansujemy ,
czy zapisujac sie do Stowarzyszenia robiac comiesieczne skladki moze to pomoze naszym w walce potrebna jest jakas kasa zeby bylo z czym awansowac
Ludzie pomozmy Hutniowi niech chociaz 100 osob msc po 50 zl rzuca mowie o pracujacych to juz 5000 zl msc za rok moze sie uzbierac niezla suma !
mam tez dwoch znajomych z ktorymi rozmawialem wczoraj przy %
i sa chetni wplacac co miesiac
ale to musi byc duzo chetnych a patrzac na zbiorke do ilawy chec pomocy zglosilo zaledwie kilkanascie osob :(
jestesmy w stanie uzbierac duza kase dla wlasnie premia za awans , srodki na gre w tej wymaronej lidze 2 ?
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

vitoss

Postautor: vitoss » ndz cze 21, 2009 1:15 pm

Zbiórka moze dobra ale jesli w klubie lekka reka beda robic dlugi to nic nie da

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » ndz cze 21, 2009 3:20 pm

Ja też o tym myślałem. Jestem w stanie co miesiąc po 20zł. wpłacać. Nie wiem jak będzie za pare tygodni bo moja żona traci prace ale może coś szybko znajdzie. Nie wiem na co te pieniądze przeznaczyć. Myślałem, że jakieś premie za bramki strzelone czy zwycięstwa, żeby był dodatkowy system motywacji.
Najważniejsze jest teraz aby utrzymać trzon zespołu. Wyjebał bym w tym momencie Kiwackiego i Taraska ewentualnie Garzeła. Reszta jest w porządku. Wyleczy się Suchan, Gil to napastników mamy jak trzeba. Jak już wcześniej pisałem załatwić jakichś dwóch doświadczonych zawodników na obronę i pomoc i grać z takim zaangażowaniem jak z Jeziorakiem to jestem pewny, że ta liga jest do wygrania spokojnie. Paradokslalnie moim zdaniem lepiej, że teraz nie weszliśmy. Sytuacja jest kiepska i po co sie szarpać w 2 lidze i potem się wycofać w połowie jak Kmita. Myśle, że przyszły sezon będzie należał do Hutnika. Może nowy prezes załatwi jakiego sponsora.
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » ndz cze 21, 2009 3:26 pm

Michas pisze:Ja też o tym myślałem. Jestem w stanie co miesiąc po 20zł. wpłacać. Nie wiem jak będzie za pare tygodni bo moja żona traci prace ale może coś szybko znajdzie. Nie wiem na co te pieniądze przeznaczyć. Myślałem, że jakieś premie za bramki strzelone czy zwycięstwa, żeby był dodatkowy system motywacji.
Najważniejsze jest teraz aby utrzymać trzon zespołu. Wyjebał bym w tym momencie Kiwackiego i Taraska ewentualnie Garzeła. Reszta jest w porządku. Wyleczy się Suchan, Gil to napastników mamy jak trzeba. Jak już wcześniej pisałem załatwić jakichś dwóch doświadczonych zawodników na obronę i pomoc i grać z takim zaangażowaniem jak z Jeziorakiem to jestem pewny, że ta liga jest do wygrania spokojnie. Paradokslalnie moim zdaniem lepiej, że teraz nie weszliśmy. Sytuacja jest kiepska i po co sie szarpać w 2 lidze i potem się wycofać w połowie jak Kmita. Myśle, że przyszły sezon będzie należał do Hutnika. Może nowy prezes załatwi jakiego sponsora.

Byle by teraz nasze "gwiazdy" nie zaczęły uciekać jak szczury z tonącego okrętu!! Bo teraz to oni mają wobec nas dług!! Teraz oni muszą nam coś udowodnić!! Jeżeli mają jaja to..

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » ndz cze 21, 2009 3:36 pm

Michas pisze:. Wyjebał bym w tym momencie Kiwackiego i Taraska ewentualnie Garzeła. Reszta jest w porządku. Wyleczy się Suchan, Gil to napastników mamy jak trzeba. Jak już wcześniej pisałem załatwić jakichś dwóch doświadczonych zawodników na obronę i pomoc i grać z takim zaangażowaniem jak z Jeziorakiem to jestem pewny, że ta liga jest do wygrania spokojnie.

Przydał by się jakiś bramkarz bo jeśli trener odstawia Turbasę na mecz (nie wiem z jakiego powodu) to nie czuje sie pewniejszy wyniku widząc na bramce Brzeziana.

Z resztą się zgadzam. Ale na zalatwienie kogolwiek to bym nie liczył.

Jak Pyciak, Hajduk czy Świątek nigdzie nie pójdą to będzie bardzo dobrze. Jak za rok nie awansujemy to ta drużyna sie na pewne rozleci (mam nadzieje że teraz się jeszcze uda zatrzymać większość) bo niektórzy na prawdę prezentują dobry poziom i większość składu w nowej drugiej lidze może grać spokojnie...

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz cze 21, 2009 3:50 pm

KonradHKS pisze:
Michas pisze:. Wyjebał bym w tym momencie Kiwackiego i Taraska ewentualnie Garzeła. Reszta jest w porządku. Wyleczy się Suchan, Gil to napastników mamy jak trzeba. Jak już wcześniej pisałem załatwić jakichś dwóch doświadczonych zawodników na obronę i pomoc i grać z takim zaangażowaniem jak z Jeziorakiem to jestem pewny, że ta liga jest do wygrania spokojnie.

Przydał by się jakiś bramkarz bo jeśli trener odstawia Turbasę na mecz (nie wiem z jakiego powodu) to nie czuje sie pewniejszy wyniku widząc na bramce Brzeziana.

Z resztą się zgadzam. Ale na zalatwienie kogolwiek to bym nie liczył.

Jak Pyciak, Hajduk czy Świątek nigdzie nie pójdą to będzie bardzo dobrze. Jak za rok nie awansujemy to ta drużyna sie na pewne rozleci (mam nadzieje że teraz się jeszcze uda zatrzymać większość) bo niektórzy na prawdę prezentują dobry poziom i większość składu w nowej drugiej lidze może grać spokojnie...

Moim zdaniem Brzezian wczoraj zagrał zajebisty mecz. Turbasa zajebał bramkę u nas, stąd pewnie decyzja trenera o Brzezianie - moim zdaniem bardzo słuszna.

Awatar użytkownika
Daro1950

Postautor: Daro1950 » ndz cze 21, 2009 3:53 pm

KonradHKS pisze:Przydał by się jakiś bramkarz bo jeśli trener odstawia Turbasę na mecz (nie wiem z jakiego powodu) to nie czuje sie pewniejszy wyniku widząc na bramce Brzeziana.

Z takiego powodu że zajebał pierwszy mecz w którym Jeziorak nie miał nawet pół sytuacji.

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » ndz cze 21, 2009 3:54 pm

Wczoraj zagrał dobrze ale dwie pamiętne wpadki w Gorlicach (wtedy się mówiło o tremie bo chyba był wychowankiem Glinika) i w Niecieczy spowodowały że do niego zaufanie straciłem. pewnie jeszcze kilka kiksów o których nie pamiętam było.

Może i zjebał Turbasa mecz ale każdemu się może jeden błąd zdarzyć. Ciągła rotacja bramkarzami po błędzie któregokolwiek to moim zdaniem średnio pomysł. Nie zawsze to musi zmobilizować odstawionego choć tak też może być.

Awatar użytkownika
Daro1950

Postautor: Daro1950 » ndz cze 21, 2009 4:02 pm

Niestety ale zjebał najważniejszy mecz sezonu i nikt nie będzie pamiętał o kiksach Brzeziana z Niecieczy tylko właśnie o tym meczu decydującym o awansie.

ONLYHKS

Postautor: ONLYHKS » ndz cze 21, 2009 4:04 pm

nie do konca tak zajebal bramke ,nie pamietam tej pieprzonej koncowki juz ale ustawil sie tak by obronic ewentualna glowke , moze powinien wyjsc do centry ,bylo minelo uwazam ze jest bardzo dobrym bramkarzem

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz cze 21, 2009 4:22 pm

ONLYHKS pisze:nie do konca tak zajebal bramke ,nie pamietam tej pieprzonej koncowki juz ale ustawil sie tak by obronic ewentualna glowke , moze powinien wyjsc do centry ,bylo minelo uwazam ze jest bardzo dobrym bramkarzem

Stary, ta piłka wpadła pół metra od niego. Do czego się ustawił? Do główki? Nie róbmy jaj panowie. Wyszedł do piłki, potem się cofnął dziwnie i potem popatrzył, zamiast ją wyciągnąć. Widziałem to akurat bardzo dobrze, bo stałem za bramką. Tyle.

Oro

Postautor: Oro » ndz cze 21, 2009 4:28 pm

Źle zareagował przy tej bramce, ale uwierzcie, pewnie będzie ją pamiętał dużo bardziej i dużo dłużej niż każdy z nas tutaj. Trzeba pamiętać, że chłopak ma dopiero 18 lat, jeszcze dużo nauki przed nim, nie tylko jeśli chodzi o elementy czysto piłkarskie, ale także o sferę psychiczną. Wydaje mi się, że ranga tego meczu troszkę go przerosła, ale jeśli tylko jest wystarczająco inteligentny - a wierzę, że jest - to doświadczenie wyciągnięte z tego meczu zaprocentuje mu - i mam nadzieję Nam wszystkim - w sposób olbrzymi. A talent ma, moim zdaniem, pierwsza klasa.

dUfio

Postautor: dUfio » ndz cze 21, 2009 6:02 pm

jaka walka o awans w przyszlym sezonie?! popatrzcie na Unie, rok temu grali baraz, teraz nie wiadomo czy sie utrzymaja (choc chyba tak bo Brzesko zostaje w 2 lidze)

poza tym patrzcie na wyniki. zaledwie 16 z 55 punktow zdobylismy z druzynami z Małopolski. Z tego komplet z Unią, czyli z 5 czołowymi druzynami z Młp zdobylismy zaledwie 10 pkt na 30 mozliwych! z ligi leci 4 albo 5 druzyn ze Swietokrzyskiego wchodza 2. Z malopolski nikt nie spada wchodza 2. Z sezonu na sezon ta liga bedzie "czyszczona" z podkieleckich pipiduwek kosztem prezentujacych duzo wyzszy poziom druzyn spod Krakowa. Na to zeby nawiazac walke bedziemy po prostu za slabi. Teraz byla niepowtarzalna szansa zeby awansowac no ale wszystko wpizdu. Nic dwa razy sie nie zdarza wiec bedziemy tu wegetowac albo...

rozjebac, zaorac, zaczac od nowa!!!!