PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
1950N-H pisze:Dufio jak oni mieli wygrac w Iławie skoro cala droge do Iławy pili do tego stopnia ze pozygali autokar...z reszta w drodze powrotnej tez pili i zgadnij za czyje pieniadze...
Jeśli to prawda, to należy powtórzyć akcję trening, tylko tym razem już bez przebaczenia

BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan
1950N-H pisze:Dufio jak oni mieli wygrac w Iławie skoro cala droge do Iławy pili do tego stopnia ze pozygali autokar...z reszta w drodze powrotnej tez pili i zgadnij za czyje pieniadze...
Nie pierdol

Ostatnio zmieniony sob cze 27, 2009 2:01 pm przez KonradHKS, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo poważne zarzuty skoro je rzucasz mam nadzieje ze masz niepodwazalne dowody na to i je nam wszystkim przedstawisz (zdjęcia, filmy, zeznania świadków, zeznania kierowców)
- centrum nh
ZIELONE pisze:maksymalne cięcie kosztów w części sportowej (prawdopodobne wycofanie drugiej drużyny oraz pozostawienie dwóch z trzech drużyn juniorskich).
no kurwa pojebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech oszczędzą w inny bardziej normalny sposób!! KRETYNI!!
1. Wyjebać tego alkoholika co bełkota przez mikrofon na meczach!! po co nam wodzirej w tej lidze?? Już jedna morda do kasy mniej! Wink
2. Uwielbiam nasz zegar ale po co walić prąd i płacić za odpalanie go w lidze buraczanej ??
to moje szybkie myśli więc nie wkurzajcie się jeżeli sądzicie inaczej
maksymalne cięcie kosztów w części sportowej (prawdopodobne wycofanie drugiej drużyny oraz pozostawienie dwóch z trzech drużyn juniorskich).
W regulaminach rozgrywek nie ma przypadkiem wymogu posiadania drugiej drużyny u trzecioligowców ?
Jedyna drużyna która doczekała się awansu w tym sezonie a chcą ją wycofać

-
coz
nadzieja w mittalu
nadzieja w mittalu

http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

- centrum nh
Oro pisze:A zastanawiacie się ile Ci grajkowie zarabiają? Mało kto po studiach kosi taką kasę jak oni teraz, za 3-4 godziny "pracy" dziennie, w pszenno - buraczanej 4 lidze, a spora część to jeszcze uczący się gówniarze! Ja po dobrych studiach mogę (przynajmniej na razie) tylko pomarzyć o takiej kasie, jaką oni biorą za to, że prosto piłki nie umieją kopnąć.
a zdajecie sobie sprawe ile zarabia nasz nierząd??
mało kto nie robiac prawie nic, a dokładnie mówiąc szkodząc firmie przez siebie zarządzanej zarabia po 6 , 7 tysięcy zlotych.
Nawet 3-4 godzin im się nie chce robić.
I to jeszcze tacy nieudacznicy.
Ja po dobrych studiach mogę tylko pomarzyc o takiej kasie, jaką oni biorą.
PS trzeba by pomysleć jakby się tam wkręcić