PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
- centrum nh
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
centrum nh pisze:z tego co się dowiedziałem to dziś odbył się pierwszy trening na którym byli wszyscy.. jutro jest spotkanie z zarządem i to zarząd zdecyduje komu podziękują itp .. ogólnie bida z nędzą..nowi gracze?? kilku juniorów było.
Czemu bida z nędzą?? Jeżeli byli wszyscy to chyba dobrze. Po co nam lepszy skład. Jestem pewien, że ci chłopcy sobie poradzą. Zrezygnowałbym z Taraska i z Kiwackiego w ich miejsce jeden porządny zawodnik i jest gitara.
Ma ktoś więcej informacji?? Cisza tu jak makiem zasiał. Nic dalej na stronie nie pisze co się dzieje w tym klubie. Jest ten sparing w sobote??
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!
- centrum nh
Michas pisze:centrum nh pisze:z tego co się dowiedziałem to dziś odbył się pierwszy trening na którym byli wszyscy.. jutro jest spotkanie z zarządem i to zarząd zdecyduje komu podziękują itp .. ogólnie bida z nędzą..nowi gracze?? kilku juniorów było.
Czemu bida z nędzą?? Jeżeli byli wszyscy to chyba dobrze. Po co nam lepszy skład. Jestem pewien, że ci chłopcy sobie poradzą. Zrezygnowałbym z Taraska i z Kiwackiego w ich miejsce jeden porządny zawodnik i jest gitara.
Ma ktoś więcej informacji?? Cisza tu jak makiem zasiał. Nic dalej na stronie nie pisze co się dzieje w tym klubie. Jest ten sparing w sobote??
BIDA Z NĘDZĄ to cytat z jednego z chłopaków po treningu do obecnej sytuacji w klubie.
że bida to wiadomo nie od dziś, a ze musza byc ciecia w wyplatach wiadomo od 20.06. jak mu nie odpowiada sytuacja to przeciez smiało moze szukac nowego klubu. tylko pytanie czy ktos ich wogole chce? (poza wyrozniajacymi sie 2-3)
sparing jest pod znakiem zapytania bo pilkarze GKS Jastrzebie nie wyrazili chceci przyjazdu do NH (nie stac ich)
sparing jest pod znakiem zapytania bo pilkarze GKS Jastrzebie nie wyrazili chceci przyjazdu do NH (nie stac ich)
metal pisze:luke.krak pisze:a wlasnie... bo podobno mielismy wyznaczyc kogos z kibicow ktory bedzie te informacje od klubu zbierał( zarzad podobno wyrazil sam inicjatywe w tym kierunku) takowa osoba juz jest wybrana?
Tak.
Michas pisze:Ma ktoś więcej informacji?? Cisza tu jak makiem zasiał. Nic dalej na stronie nie pisze co się dzieje w tym klubie. Jest ten sparing w sobote??