PRZYSZŁOŚĆ KS Hutnik KRAKÓW
-
Cichy odchodzi z Hutnika
http://hutnikkrakow.futbolowo.pl/hutnikkrakow/index.php?p=newsy&id=122
Najskuteczniejszy gracz drużyny juniorów Hutnika - Łukasz Cichy, nie jest członkiem tego klubu. Obecnie zawodnik przebywa na testach w Przeboju Wolbrom.
Najskuteczniejszy gracz drużyny juniorów Hutnika - Łukasz Cichy, nie jest członkiem tego klubu. Obecnie zawodnik przebywa na testach w Przeboju Wolbrom.
HKS1978 pisze:Cichy odchodzi z Hutnika
To już nawet nie jest śmieszne. Hajduk to niech idzie w pizdu. Zastanawia mnie jedno...
Przebój gra lige wyżej od nas i testeuje Cichego. A czy on grał u nas kiedykolwiek chociaż jedną połowe? Nie pamiętam nawet. Jeżeli nie to ciekawe że Przebój szybciej od Hutnika dostrzega talenty Hutnika

-
a co ty zdziwiony? tyle piłkarzy młodych poszlo w pizdu do innych klubow a Hutnik nic z tego niemial! niewiem co myslec o tym 'cichym' przejsciu ale jak on gra tam jak z pogonia na ss to niewidze go w seniorach gdzie warunki fizyczne juz niebeda mu tak nadrabialy koordynacji ruchowej..
Nowy Hutnik 2010.
ja jestem ciekaw ile Hutik na tym zarobi bo jesli za darmoche pojdzie cichy ktory jest jeszcze juniorem badz co badz najlepszym strzelcem orlowski w puszczy podobno trenuje...nie badzmy frajerami nie sprzedawajmy gosci ktorych szkolono w nasszym klubie 10 lat ze pojda za 5000zl kurwa zenada...co z tego ze nie pasuja do "koncepcji" albo ze nie chca grac w barwach Hutnika bo nasza druzyna gra w buraczanej lidze, ale cos za nich trzeba wyciagnac i nie na frytki tylko powazna sume!!!
Hutnik KRAKÓW & GKS JASTRZĘBIE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!
STARA HUTA NIE RDZEWIEJE!!
Co do juniorów to jest prawda-karty zawodnicze zostały wykupione przez ich ojców!Cichy i tak nie zagrałby w pierwszej drużynie bo Siekliński nie widział go w składzie!Woli stawiać na Szewczyka no i oczywiście Kiwackiego!Choć mam nadzieje, że tego ostatniego już na hutniku nie zobaczymy!Co do reszty piłkarzy wszystko jest możliwe!Pożyjemy - zobaczymy!
Mam takie pytanie do Ora. Skoro Twoj jarecki pełni role prezesa w klubie, to czy jest to prawda ze wczoraj do Nas dzwonili ludzie ze zwiazku i proponowali gre w 2 lidze, poniewaz robi sie wolne miejsce, a oni tego odmowili? Bo jak tak to trzeba z tym zrobic porzadek raz na zawsze...
I nie pierdol ze mam niesprawdzone info z klubu, bo moim dobrym kolegą jest zawodnik, ktory raczej nie wali farmazonem...
Pozdrawiam
I nie pierdol ze mam niesprawdzone info z klubu, bo moim dobrym kolegą jest zawodnik, ktory raczej nie wali farmazonem...
Pozdrawiam

- metal
- Site Admin
- Kontakt:
Moje źródła z kolei twierdzą, że w drodze do Iławy w autokarze nie wypito ani kropli alkoholu.
Rybak. Dufio i reszta - zdajecie sobie sprawę że CUDEM wystartujemy w III lidze (mówię o finansach a nie o stronie sportowej).
Módlcie się żeby w listopadzie nie zwinięto interesu a nie marzcie o II lidze.
Rybak. Dufio i reszta - zdajecie sobie sprawę że CUDEM wystartujemy w III lidze (mówię o finansach a nie o stronie sportowej).
Módlcie się żeby w listopadzie nie zwinięto interesu a nie marzcie o II lidze.

dUfio pisze:jesli to prawda to to jest na prawde kurwa skandal
podobnie jesli chodzi o picie grajkow w czasie wyjazdu do Iławy (skoro nie jest to juz info tylko od kibicow ale takze z innych zrodel)
wylania nam sie obraz Hutnika AD 2009
brawo chłopcy Hutnicy
Czyli juz wszystko wiadomo, albo pili za pozwoleniem zarzadu, ktory celowo olal baraze i mieli akceptacje na swoje niesportowe zachowanie, czy zarzad chcial a pikarzyki nie chcieli bo juz nie kumam

BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan