Ogólnohutnicza pomoc
Moderator: dUfio
gdzie w NH i okolichach kupie bardzo tanie zupki chinskie ? 1 zl to nie jest dla mnie tanio
btw . kiedys ze znajomym na saksy do Irlandii tachalismy cale plecaki konserw , zupek chinskich i innego gowna. Na miejscu okazalo sie ze zupki chinskie maja tam po 35 centow i do tego lepsze niz nasze a my kupowalismy na hiper super promocji po 1.30 zl.. itp
btw . kiedys ze znajomym na saksy do Irlandii tachalismy cale plecaki konserw , zupek chinskich i innego gowna. Na miejscu okazalo sie ze zupki chinskie maja tam po 35 centow i do tego lepsze niz nasze a my kupowalismy na hiper super promocji po 1.30 zl.. itp

pzdr Osiek
Zupki chińskie
dzuhas pisze:gdzie w NH i okolichach kupie bardzo tanie zupki chinskie ? 1 zl to nie jest dla mnie tanio
Ostatnio kupowałem za 0,49 PLN/opakowanie w Lidlu.
Internet
Cześć, podłączałem dziś komputer (funkiel nówka, ledwie co zmontowany) i niestety nie działa na nim Internet. Napisane, że są problemy z siecią (ograniczona przepustowość), pokazuje się żółta ikona z wykrzyknikiem na tle dwóch komputerów (przy zegarze). Ktoś wie o co chodzi?
Podziękowanie
KoKoNH pisze:musisz wysłać operatorowi neta nowy numer ID karty sieciowej (adres fizyczny), sprawdzisz go w Połączeniu lokalnym -> szczegóły
Dziękuję!
SB
Jeszcze jedno, podziękowania dla Stefka Burczymuchy za propozycje konfiguracji sprzętowej komputera!