Suche Stawy to NASZ dom NIE do wynajęcia
GrzesiekNH! pisze:Stwierdził że zyskiem będą też zlecenia dla firmy przy remoncie stadionu.
NIE ŁUDŹMY SIĘ, ŻE KIEDYKOLWIEK ODDZIELĄ CZĘŚĆ SPORTOWĄ OD REMONTOWEJ.
Już zawsze będzie takie gówno, jak jest teraz.
bn pisze:Pytanie, ile Wisła i Cracovia dołożyło do modernizacji swoich miejskich stadionów, które są dla nich przebudowywane? Oczywiście retoryczne. Nie dołożyły ani złotówki.
Gwoli ścisłości, z tego, co wiem, Cupiał też wyłożył kasę na remont stadionu (jedna trybuna, czy coś w tym stylu?).
Cracovia, z tego, co wiem, nie wyłożyła nic.
HKS1978 pisze:Powiem tak, nieliczenie się ze zdaniem nas kibiców to kolejny dowód że władze klubu chcą zniszczyć Hutnika. Robi się wszystko aby pejsy i psiarnia miały dobrze, zawiera się śmieszne umowy,kłamie się w żywe oczy co krok.
Naprawdę żałuję że nie doszło do przejęcia klubu przez kogoś kto ma Hutnika w sercu....Dopóki te kurwy będą rządzić w naszym Hutniczku dopóty będziemy się tułać po wioskach za grajkami a na Naszych Suchych Stawach będą się gzić psy z żydami.
Jedyne co daje mi nadzieję że jednak tak nie będzie to kibice tego klubu.Prawdziwi którzy maja go w sercu.Mam nadzieję że nie dopuścimy do tego.Nigdy nas nie zniszczą.
Przepraszam za wulgaryzmy ale inne słowa nie oddadzą mojego stanu po lekturze forum i ww mediów.
Dlatego właśnie czekam na drogę od zera.
Szkoda mi już kurwa w ogóle na to patrzeć.
I po chuj oglądać te mecze, skoro i tak wiadomo do czego to zmierza.
Czy oni mają pojęcie co to remont?
tak
śmiem twierdzić, że klub nic nie zyska na wypożyczeniu boiska(zostaną tylko krzesełka) a jedną z "organizacji", która zarobi na modernizacji Suchych Stawów będzie sam Szmyt.
po ogłoszeniu modernizacji naszego stadionu swego czasu panowała na forum euforia(niczym w reklamie carlsberga),
dla tych osób składam serdeczne życzenia aby deklaracja miasta o nowoczesnej przebudowie SS w 2011 r. i kwota 40 mln się spełniła
Kiedy podczas spotkania u prezydenta Majchrowskiego działacze Hutnika godzili się na rozgrywanie meczów WC na Suchych Stawach nie było mowy o pożyczce,
ale jasne było, że coś tu śmierdzi pedalską czerwienią, że albo zostaniemy wyjebani za przysłowiowy "worek piłek" lub zostaniemy z niczym.
-
rewelacje dUfia troszke mnie jednak dziwią...
http://www.90minut.pl/liga/0/liga4507.html
z tej strony jak krowie na rowie wynika, że Zagłębie z pierwszych 11 spotkać u siebie rozegra 6.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga4507.html
z tej strony jak krowie na rowie wynika, że Zagłębie z pierwszych 11 spotkać u siebie rozegra 6.
- metal
- Site Admin
- Kontakt:
MAX: nie znam przysłowia o worku piłek, ale każdy kto czyta tu od listopada zeszłego roku wypowiedzi osób śledzących temat dojdzie do tego samego wniosku co Ty.
Prezesi(*) nie dojdą, bo ich kadencja kończy się w listopadzie (ew czerwcu) a do tego czasu w kieszeń musi wpaść odpowiednia kwota. Potem żaden nie będzie się martwił co z Hutnikiem bo pójdą pracować do kolejnej ledwo dyszącej firmy by brać kilka tysi miesięcznie.
(*) oczywiście mowa wyłącznie o osobach, które mają coś do powiedzenia w temacie - jak sądzę Pan Oraczewski nie ma.
Prezesi(*) nie dojdą, bo ich kadencja kończy się w listopadzie (ew czerwcu) a do tego czasu w kieszeń musi wpaść odpowiednia kwota. Potem żaden nie będzie się martwił co z Hutnikiem bo pójdą pracować do kolejnej ledwo dyszącej firmy by brać kilka tysi miesięcznie.
(*) oczywiście mowa wyłącznie o osobach, które mają coś do powiedzenia w temacie - jak sądzę Pan Oraczewski nie ma.

Nie ma nic do powiedzenia bo pewnie jest jakimś figurantem, a karty pod stołem rozdaje kto inny. Nie wiem może się mylę, ale według mnie wygląda to tak jakby pan prezes był tylko zasłoną dymną i kimś kto ma tylko stwarzać pozory że niby wszystko idzie ku lepszemu.
Ktoś na tym pseudo remoncie i grze WC na SS zrobi niezły prywatny geszeft i bynajmniej nie chodzi mi tu o osoby związane z WC.
Ktoś na tym pseudo remoncie i grze WC na SS zrobi niezły prywatny geszeft i bynajmniej nie chodzi mi tu o osoby związane z WC.
Moim zdaniem Oraczewski to albo figurant, zwykly slup, ktorwego wstawili aby za tylnego siedzenia, moc krecic swoje waly, albo jest w ukladzie.
Taki z niego kibic Hutnika, jak ze mnie fan PO.
Przytula 8 kola miesiecznie w zamian ma siedziec cicho i firmowac swoja twarza ten caly burdel( mowia tu o SSA).
Pewnie koledzy przytulą hajs od zydow i milicjantow za granie na naszym terenie pod stolem i tylko o to im chodzi.
Hutnika maja w przyslowiowej dupie.
Im wczesniej to wszystko legnie w pizdu tym sie bardziej bede cieszyl.
Juz nie moge patrzec na te pierdolone pzprowskie ryje uwlaszczone na naszym klubie. Poczawszy od Figuta, po obecne czasy ci ludzie maja to samo pochodzenie- kierowniczo, dyrektorski rodowod. Chujki co zaczynali kariery za komuny w HiLu a pozniej przeszli do "biznesu".
A wszystko za aprobatom rozowego Gila(Metalu czemu nie ma Emotiona <rzygac>
).
Oro pisze, zeby nie ufac gazetom, ok im nie ufam i pierdole, tak samo jak nie ufam twojemu tacie i jego kumplom od kieliszka, ktorzy rozpierdolili ten klub w drobny mak.
Pozdrawiam, wszystkich, ktorym dobro Hutnika na sercu lezy.
Taki z niego kibic Hutnika, jak ze mnie fan PO.
Przytula 8 kola miesiecznie w zamian ma siedziec cicho i firmowac swoja twarza ten caly burdel( mowia tu o SSA).
Pewnie koledzy przytulą hajs od zydow i milicjantow za granie na naszym terenie pod stolem i tylko o to im chodzi.
Hutnika maja w przyslowiowej dupie.
Im wczesniej to wszystko legnie w pizdu tym sie bardziej bede cieszyl.
Juz nie moge patrzec na te pierdolone pzprowskie ryje uwlaszczone na naszym klubie. Poczawszy od Figuta, po obecne czasy ci ludzie maja to samo pochodzenie- kierowniczo, dyrektorski rodowod. Chujki co zaczynali kariery za komuny w HiLu a pozniej przeszli do "biznesu".
A wszystko za aprobatom rozowego Gila(Metalu czemu nie ma Emotiona <rzygac>

Oro pisze, zeby nie ufac gazetom, ok im nie ufam i pierdole, tak samo jak nie ufam twojemu tacie i jego kumplom od kieliszka, ktorzy rozpierdolili ten klub w drobny mak.
Pozdrawiam, wszystkich, ktorym dobro Hutnika na sercu lezy.
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan