Temat o wszystkim

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
BINGONH

Postautor: BINGONH » wt sie 09, 2011 9:37 pm

Troublemaker pisze:Primo: analizując "sukcesy" multikulturalizmu w ostatnim czasie, szczególnie w zachodniej części Europy, to nawet Ci się nie dziwię.

A tam Europa Zachodnia tam siedzą na socjalu.
Największym sukcesem jest wolna afryka która zrzuciła jarzmo kolonializmu :)

Z jednej strony popieram wolność i lepiej być wolnym i biednym niż żyć w złotej klatce ale z drugiej strony wolność to odpowiedzialność za własne czyny a do tego trzeba dojrzeć...

Troublemaker

Postautor: Troublemaker » śr sie 10, 2011 11:51 am

BINGONH pisze:
Troublemaker pisze:Primo: analizując "sukcesy" multikulturalizmu w ostatnim czasie, szczególnie w zachodniej części Europy, to nawet Ci się nie dziwię.

A tam Europa Zachodnia tam siedzą na socjalu.
Największym sukcesem jest wolna afryka która zrzuciła jarzmo kolonializmu :)

Z jednej strony popieram wolność i lepiej być wolnym i biednym niż żyć w złotej klatce ale z drugiej strony wolność to odpowiedzialność za własne czyny a do tego trzeba dojrzeć...

Nie bagatelizowałbym tego, żeby nie być gołosłownym spójrz na nasze podwórko i cyganów chociażby i jak mocno owa kwestia ich dotyczy.

Kontynuując wątek:

http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... l?cookie=1

Czarnuch, który ugryzł kanara rzekomo ma mieć hiva...
...czyżby szmata brała wzór z Simona Mola?
Quam dulce et decorum est pro patria mori

Awatar użytkownika
pawel_nh_zw

Postautor: pawel_nh_zw » śr sie 10, 2011 1:17 pm

Kurwa, pierwsze skojarzenie z murzynem -> HIV. I co? Ma HIV. A potem jakiś eurodebil będzie mi wmawiał, że są cennym elementem polskiego społeczeństwa i trzeba ich szanować. Niektóre stereotypy po prostu są prawdziwe :lol:
Mistrzejowice Hutnika kibice!

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » śr sie 10, 2011 1:21 pm

co ciekawe na gazeta.p o murzynie i jego Hivie nie ma nic a o pogryzieniu temat byl na eksponowanym. ja pierdole jaka ta wybiorcza to sa skurwysyny
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
pawel_nh_zw

Postautor: pawel_nh_zw » śr sie 10, 2011 1:38 pm

Przecież eurosocjaliści muszą ciągle nam wmawiać, że jesteśmy gorsi i głupsi od innych, że obiegowa opinia o murzynach jako nosicielach to nieprawda a i tak wszystkiemu winni są bandyci ze stadionów (oprócz wisełki, bo tam nie ma chuliganów i całe SLD im "kibicuje").

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » pt sie 12, 2011 12:04 pm

g prawda pisze:..................................
..................................
Gej: Żywa książka

- Rok temu, na sopockim Monciaku, ludzie z Kampanii Przeciw Homofobii zorganizowali Dzień Milczenia. Poszedłem pomilczeć z nimi. Na przekór tym wszystkim, którzy nie chcą zauważyć, że istnieję. Dwa razy byłem żywą książką, podczas akcji Żywa Biblioteka. Razem ze mną siedział czarnoskóry, niepijąca alkoholiczka, ateista, feministka, lesbijka, wegetarianka, Żydówka, były katolicki ksiądz i osoba, która wyszła z bezdomności. Można było nas "wypożyczyć", żeby porozmawiać.

Mój "czytelnik" mnie wtedy spytał, skąd wiem, że wolę być z mężczyzną, skoro nie spróbowałem z kobietą. Odparłem: "A skąd wiesz, że wolisz kobiety, skoro nie byłeś nigdy z facetem?".

Trafiła do mnie też para przeciwna adopcjom przez gejów. "Dwóch facetów wychowa dziecko na geja" - argumentowali. Uśmiechnąłem się: "Gdyby tak było, musiałbym mieć homoseksualnych rodziców". Chyba coś do nich dotarło.

Dlaczego opowiadam swoje życie? Żeby udowodnić sobie, że nie muszę się już bać i dla innych gejów i lesbijek. Nikt nie może mi powiedzieć: Tobie to dobrze, jesteś z Warszawy, tam ludzie są bardziej tolerancyjni. Otóż ja z Warszawy nie jestem.

Argumenty z tego artykułu mnie rozbroiły totalnie. Wybaczcie że to wklejam ale padłem. :? :lol:
Ta gazeta jest jedyna w swoim rodzaju pisana przez dewiantów dla debili. Bo chyba nikt normalny się nie nabierze. Aha jest to artykuł o 26 letnim tfu geju, który został sołtysem i od razu na wsi zrobiło się wspaniale nowe chodniki, krowy zaczęły dawać więcej mleka i skok cywilizacyjny o sto lat …….Ja rozumiem pranie mózgu ludziom, ale żeby coś takiego łyknąć trzeba być niezłym pelikanem… :roll:
Mówię to co myślę, robię to co mówię

Awatar użytkownika
pawel_nh_zw

Postautor: pawel_nh_zw » pt sie 12, 2011 12:21 pm

Wiadomo, przecież jak uwierzymy że pedały to nadludzie i bardzo ich polubimy to nie będziemy popierać tych, którzy ich nie trawią (prawica). Więc zwiększy się poparcie dla pedalskiego lobby znanego jako Samozadowolenie Lewackich Dewiantów.

Awatar użytkownika
dziadekrk

Postautor: dziadekrk » sob sie 13, 2011 12:32 pm

PITROL pisze:Ta gazeta jest jedyna w swoim rodzaju pisana przez dewiantów dla debili.

Dawno nie czytałem równie treściwej i trafnej recenzji :lol:

Z trochę innej beczki: http://www.rp.pl/artykul/153228,700726.html
Obrazek
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!

Awatar użytkownika
radeknh

Postautor: radeknh » pt sie 19, 2011 4:58 pm

wszystkim polecam najnowsza plyte Lecha Makowieckiego ,,Patriotyzm" poprzednia plyta ,,Katyn-ostatni list" rewelacja, ale ta jest klasa sama w sobie

http://www.youtube.com/watch?v=6gfbf9wevR0

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » sob sie 20, 2011 11:15 pm

Świetny przykład na to kto w pracy lubi się ponapinać w internecie.
Było by to nawet zabawne tylko tym panom państwo wypłaca pensje z naszych podatków :evil:
Obrazek
Mówię to co myślę, robię to co mówię

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt sie 23, 2011 1:59 pm

raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt sie 23, 2011 2:33 pm

fajna bluza by byla bez tego napisu z tylu ! ciekawe czy dlatego taka droga bo z murzynem w pakiecie ?
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
Winnetou

Postautor: Winnetou » wt sie 23, 2011 4:21 pm

Wracajac do zamieszek w Londynie to wczoraj policja aresztowala70-latka za udzial w kradziezy w jednym ze sklepow na Ealingu w zachodnim Londynie. W dzielnicy tej zyja tysiace Polakow, wiec kto wie.... :D

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » wt sie 23, 2011 8:37 pm

dzuhas pisze:fajna bluza by byla bez tego napisu z tylu ! ciekawe czy dlatego taka droga bo z murzynem w pakiecie ?

Ogólnie jestesmy z Polski i powinnismy pisać Polska a nie jakieś Polandy kurde, może Polen od razu albo Польша

MarchewaNH

Postautor: MarchewaNH » wt sie 23, 2011 11:14 pm

Ogólnie jestesmy z Polski i powinnismy pisać Polska a nie jakieś Polandy kurde, może Polen od razu albo Польша

O tym samym pomyślałem. Nie wypuściłbym się z czymś takim jak Poland na koszulce narodowej.
Skoro to jest odzież reprezentująca POLSKĘ to oczywiste że napis powinien być w polskim języku
"Od północnego wschodu miasto narasta i wrasta w ciało starego miasta"
http://www.marchewa-plastyka.blog.onet.pl
http://new.fundacjanh.pl/enha-trip/