Dzięki za fajną, profesjonalną transmisję z meczu. Poleciłem wielu osobom oglądanie i niemal każdy był pod wrażeniem profesjonalizmu i rozmachu jak na tą ligę

Mam nadzieje że to nie ostatni taki projekt bo ludziom się podobało. Ciekawa odmiana dla przereklamowanej ekstraklasy.
Relacja ogólnie na wielki plus, ale momentami chyba nie wszystko wyszło tak jak powinno. Kilka wniosków moich i znajomych którzy oglądali:
- Transmisja rozpoczęła się o 19:30, wszystko było ok (studio, wywiady itp.) ale w pewnym momencie transmisja siadła na dobrych kilka minut. Rozpoczęła się ponownie dopiero gdy piłkarze wychodzili. Nie wiem czy to tylko ja i znajomi mieliśmy taki problem, czy może była jakaś awaria? W każdym razie w pewnym momencie miałem ochotę wyłączyć kompa bo myślałem że nic już z tego nie będzie
- Fajny motyw z kilkoma kamerami, tylko nie wiem czy dobrym pomysłem było zmienianie kamer w trakcie akcji. Skutkowało to tym że czasem realizator albo wyprzedzał akcje i na ekranie widać było tylko piłkarzy bez piłki, albo spóźniał się za akcją. Nie mówiąc już o tym że trudno było czasami się zorientować w jakiej części boiska toczy się akcja. Przez kombinowanie ze zmianą ujęć, częściowo przegapiona bramka dla Balinu. Rozumiem że realizator chciał kreować nowe trendy ale chyba trochę przekombinował bo takie zmiany ujęć mają sens przy powtórkach lub stałych fragmentach gry a nie w czasie akcji.
- Zajebiście było słychać doping! Poza sporym fragmentem drugiej połowy gdzie wyciszono trybuny, czemu? Dopiero w końcówce wrócił normalny głos.
- Wywiady na boisku fajna sprawa, tylko reporter trzymał mikrofon pół metra od rozmówców i nie było słychać nic lub prawie nic
- Świetny pomysł ze studiem i gośćmi w studiu (m.in. Adam Grzanka, Michał Stolarz)
- Komentatorzy spoko, może trochę niewyrobieni (kwestia obycia) ale jak dla mnie ok
- Kozacka grafika z prezentacją składu i ustawieniem, normalnie klasa światowa
- W trakcie meczu niestety za mało ujęć trybun, rozumiem że w takiej relacji najważniejsze jest to co na boisku ale chyba lepiej pokazać oprawę niż bramkarza który akurat ustawia piłkę na piątce.
- trochę zamotania z puszczaniem powtórek i pokazaniem statystyk
Reasumując, transmisja super, jedynie realizacja pozostawia trochę do życzenia, ale pierwsze koty za płoty. Wszystko da się dopracować. Ja na tą ligę to i tak wyszło ekstra.
Jeszcze raz podziękowania za transmisje w imieniu swoim i znajomych.