Hutnik Nowa Huta - Orzeł Balin LIVE

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
Cato

Postautor: Cato » pn paź 17, 2011 4:10 pm

JaNH pisze:Cieszy to że Cichy się w końcu przełamał i ta jego radość po bramce :D

w końcu ? w zatorze mial asystę, z podbeskidziem udział przy bramce, jak dla mnie nie ma się co przełamywać bo gra nieźle w większości meczow
być HUTNIKIEM to być najgorętszym
ten kawałek męczy niekumatych

pablo

Postautor: pablo » pn paź 17, 2011 4:17 pm

przemarsz na centrum też nie wyszedł najgorzej :lol:

petos

Postautor: petos » pn paź 17, 2011 4:20 pm

Szkoda ze wszyscy nieposzli na centrum tylko sie powoli wykruszali :D

Ares

Postautor: Ares » pn paź 17, 2011 4:34 pm

Dzięki za fajną, profesjonalną transmisję z meczu. Poleciłem wielu osobom oglądanie i niemal każdy był pod wrażeniem profesjonalizmu i rozmachu jak na tą ligę :) Mam nadzieje że to nie ostatni taki projekt bo ludziom się podobało. Ciekawa odmiana dla przereklamowanej ekstraklasy.
Relacja ogólnie na wielki plus, ale momentami chyba nie wszystko wyszło tak jak powinno. Kilka wniosków moich i znajomych którzy oglądali:
- Transmisja rozpoczęła się o 19:30, wszystko było ok (studio, wywiady itp.) ale w pewnym momencie transmisja siadła na dobrych kilka minut. Rozpoczęła się ponownie dopiero gdy piłkarze wychodzili. Nie wiem czy to tylko ja i znajomi mieliśmy taki problem, czy może była jakaś awaria? W każdym razie w pewnym momencie miałem ochotę wyłączyć kompa bo myślałem że nic już z tego nie będzie
- Fajny motyw z kilkoma kamerami, tylko nie wiem czy dobrym pomysłem było zmienianie kamer w trakcie akcji. Skutkowało to tym że czasem realizator albo wyprzedzał akcje i na ekranie widać było tylko piłkarzy bez piłki, albo spóźniał się za akcją. Nie mówiąc już o tym że trudno było czasami się zorientować w jakiej części boiska toczy się akcja. Przez kombinowanie ze zmianą ujęć, częściowo przegapiona bramka dla Balinu. Rozumiem że realizator chciał kreować nowe trendy ale chyba trochę przekombinował bo takie zmiany ujęć mają sens przy powtórkach lub stałych fragmentach gry a nie w czasie akcji.
- Zajebiście było słychać doping! Poza sporym fragmentem drugiej połowy gdzie wyciszono trybuny, czemu? Dopiero w końcówce wrócił normalny głos.
- Wywiady na boisku fajna sprawa, tylko reporter trzymał mikrofon pół metra od rozmówców i nie było słychać nic lub prawie nic ;)
- Świetny pomysł ze studiem i gośćmi w studiu (m.in. Adam Grzanka, Michał Stolarz)
- Komentatorzy spoko, może trochę niewyrobieni (kwestia obycia) ale jak dla mnie ok
- Kozacka grafika z prezentacją składu i ustawieniem, normalnie klasa światowa :)
- W trakcie meczu niestety za mało ujęć trybun, rozumiem że w takiej relacji najważniejsze jest to co na boisku ale chyba lepiej pokazać oprawę niż bramkarza który akurat ustawia piłkę na piątce.
- trochę zamotania z puszczaniem powtórek i pokazaniem statystyk

Reasumując, transmisja super, jedynie realizacja pozostawia trochę do życzenia, ale pierwsze koty za płoty. Wszystko da się dopracować. Ja na tą ligę to i tak wyszło ekstra.

Jeszcze raz podziękowania za transmisje w imieniu swoim i znajomych.

Awatar użytkownika
JaNH

Postautor: JaNH » pn paź 17, 2011 4:59 pm

Cato pisze:w końcu ? w zatorze mial asystę, z podbeskidziem udział przy bramce, jak dla mnie nie ma się co przełamywać bo gra nieźle w większości meczow

oczywiście widać że gra coraz lepiej chodzi mi o to że w końcu wpisał się na listę strzelców oby dało mu to kopa przez co będziemy częściej cieszyć się z jego bramek.

Czemu na meczu nie było skandowania nazwiska strzelca brami, również na Podbeskidziu ?
To JA , nie bo JaNH ! ...

PAHKS

Postautor: PAHKS » pn paź 17, 2011 5:03 pm

A ktos wie czemu nie gral A Jurkowski ?
PrzyArceHKS
Bylismy jestesmy bedziemy

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » pn paź 17, 2011 5:07 pm

2,37 patrzcie na dzieciakow tych najmlodszych , ogromna radosc :)

http://kiks.tv/2011/10/wygrana-w-meczu- ... do-awansu/

Tomek83

Postautor: Tomek83 » pn paź 17, 2011 6:21 pm

Od razu [o meczu pojechałem do pracy na sikorki wysiadam z auta i słychac śpiewy kibiców którzy wyszli ze stadioniu cos pieknego!!!!
Tomek83

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » pn paź 17, 2011 6:36 pm

tak ode mnie to naprawdę jak oglądam filmiki zarówno z trybun (szczególnie) ale też nawet tą relację bez dźwięku to cały czas mam ciarki na plecach ... coś pięknego jak wspólny cel (dopingowac HKS 8) ) i miłośc do klubu może jednoczyć ludzi i cieszyć pomimo że to "tylko mecz" ...

BYŁ BĘDZIE JEST !
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » pn paź 17, 2011 6:51 pm

Pierwszy z serii filmików z ostatniego meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=z6U6f4FO4H8
Będzie tego znacznie więcej, a uwieńczy to materiał nad którym pracowaliśmy tego dnia...

Przy okazji mam taką małą prośbę.
Jak wiadomo kilka osób stara się powoli działać na rzecz nowo powstającej Hutniczej TV. Zapewne będziemy pojawiać się w różnych miejscach filmując Hutnicze wydarzenia. Z trybun, przed trybunami, przed i po meczach. Oczywiście będziemy starali się Wam nie wchodzić w drogę, ale i Wy postarajcie czasami zwracać na Nas uwagę. Tym bardziej jeżeli ktoś czuje ogromną chęć ulec pewnym pokusom to niech się chociaż rozejrzy czy przypadkiem nie stoi centralnie w kadrze na pierwszym planie................
Obrazek

KSH74NH

Postautor: KSH74NH » pn paź 17, 2011 7:42 pm

Jarko zniecieprliwoscia czekam nie tylko ja zapewne na reszte :)
Teraz dopiero mialem mozliwosc przeprowadzonego wywiadu wsrod moich zaproszonych wczoraj 7 gosci ktorzy sa pod mega ogromnym wrazeniem :shock:
1 osoba chodzila co prawda na mecze do momentu spadku do 3 ligi (w obecnej odbudowie Hutnika niedopuszczalne)
1 osoba chodzila za czasow Monaco (jw)
reszta 5 osob byla poraz pierwszy na meczu pilkarskim wogole . Wczesniej nie kibicowala zadnemy klubowi od wczoraj jedyna milosc to HKS
Najlepsza moja zona , jak ogladalem w domu mecze na C+ extraklasy to sie wkurwiala i odwracala zadem do mnie pyskujac
od wczoraj jest pod takim wrazeniem ze juz na mecze sam nie bede jezdzil :D
2 sprawa chyba apel wez minimum 1 osobe na mecz nie wypalil
bo gdyby tak kazdy zabral to ....frewkencja bylaby chyba najwieksza od czasu meczu z Unia
skoro ze mna bylo 7 nowych osob :)

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » wt paź 18, 2011 12:29 am

Obrazek

Awatar użytkownika
osa

Postautor: osa » wt paź 18, 2011 4:51 am

Meczyk Piękny - Wygrany !!! Piłkarze dali z siebie wszystko, i bardzo dobra taktyka, cały czas do przodu i atak, tak właśnie się wygrywa mecze :) każdy nie oddany strzał to nie wykorzystana sytuacja, bo jak mają padać gole bez strzałów na bramkę ! Doping miazga :) już dawno takiego u nas nie było co wszystkie sektory były aktywne.. Ale do mobilizacji to chyba wszyscy się przyczynili i wiedzieli że to ważny mecz ! sam po wyjściu gardło grubo zdarte miałem he he, Oprawa zajebista ! Z Krak.tv przedstawili to z cenzurą - rozumiem.. ale jak by ktoś miał taki filmik bez cenzury sklejony, z całym przekazem treści ;) to bym się nie obraził :P Według mnie to ten podest już dawno powinien stać ! razem z bębnem i to właśnie w tym miejscu ;) żeby w jakiś sposób mobilizował resztę do aktywnego dopingu.. Zabawa przednia, dzięki :)
edit: A ten drink "hools" to sprawdzał ktoś jak w "turbo" smakuje ?? bo coś mi się wydaje że wyszło by z tego niezłe kofeinowe mohito ha ha ha :D
TYLKO Hutnik !!!

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt paź 18, 2011 12:25 pm

Glasgow miażdży :shock:

Awatar użytkownika
stefan batory

Postautor: stefan batory » wt paź 18, 2011 3:03 pm

Będzie jakieś nagranie sprzed sektora ?
HUTNICZY KLUB SPORTOWY