co slychac u naszych rywali

Wszystko o nowym, NASZYM Hutniku.

Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero

Awatar użytkownika
centrum nh

Postautor: centrum nh » wt lis 22, 2011 11:46 am

http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news, ... wanie.html

Tak się robi jak się ma kasę a nie umie wychowywać młodych ludzi!! Na gotowe !! Casting na ..... w Craxie ruszył ..

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » wt lis 22, 2011 4:50 pm

centrum nh pisze:http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news,1252967,wielkie-testowanie.html

Tak się robi jak się ma kasę a nie umie wychowywać młodych ludzi!! Na gotowe !! Casting na ..... w Craxie ruszył ..
Ale Kolega, jako asystent na pewno wytłumaczy swoim podopiecznym, którzy chcą tam iść ze Hutnik to jest Potęga i ze najlepiej im będzie na SS, bo przecież za coś te pieniądze bierzesz :shock:
ObrazekObrazekObrazek ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » wt lis 22, 2011 5:25 pm

bolo pisze:
centrum nh pisze:http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news,1252967,wielkie-testowanie.html

Ale Kolega, jako asystent na pewno wytłumaczy swoim podopiecznym, którzy chcą tam iść ze Hutnik to jest Potęga i ze najlepiej im będzie na SS, bo przecież za coś te pieniądze bierzesz :shock:

A ja mam nadzieję że w kompetecjach drugiego trenera nie ma takich bzdur jakie tu sugerujesz aby robił...
Domyślam się że wykonuje znacznie ciekawszą i zdecydowanie pożyteczniejszą pracę dla dobra drużyny...
Obrazek

Siergiej

Postautor: Siergiej » wt lis 22, 2011 5:30 pm

bolo pisze:

Ciekawe co Ty, Bolo wnosisz do NH2010 że potrafisz dogryzać innym i dodawać głupie komentarze. mam nadzieję że PRZYNAJMNIEJ jesteś członkiem rzeczywistym, co i tak nie daje prawa do nieobiektywnej krytyki.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » wt lis 22, 2011 6:43 pm

Siergiej pisze:
bolo pisze:

Ciekawe co Ty, Bolo wnosisz do NH2010 że potrafisz dogryzać innym i dodawać głupie komentarze. mam nadzieję że PRZYNAJMNIEJ jesteś członkiem rzeczywistym, co i tak nie daje prawa do nieobiektywnej krytyki.
Pozdrawiam
Członkiem zwyczajnym jestem a uważam, że centrum nh nie nadaje sie na asystenta trenera gdyż nie ma do tego odpowiednich kwalifikacji i na pewno nie powinien z tego tytułu pobierać wynagrodzenia a wiem od kompetentnych osób z NH210 ze tak jest. Albo robimy profesjonalny klub czy bawimy sie w amatorkę?! Bo takie bawienie się w asystenta dobre jest w C KLASIE
Ostatnio zmieniony wt lis 22, 2011 7:06 pm przez bolo, łącznie zmieniany 1 raz.

petos

Postautor: petos » wt lis 22, 2011 6:54 pm

Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie sie :D

ZBYCHO

Postautor: ZBYCHO » wt lis 22, 2011 7:10 pm

Co wy tak z tymi castingami, co roku je robią , kupują patałachów i jakie maja wyniki. Jestem w 100 % pewny że wśród naszych juniorów są o niebo lepsi niż ich te castingowcy.Co da asystenta trenera. Popieram go w 100 % - wykonuje prace i należy mu się jakaś kasa za to a jak komuś to się nie podoba to niech sprowadzi do klubu "przytuło" podobnych .
Ostatnio zmieniony wt lis 22, 2011 7:14 pm przez ZBYCHO, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » wt lis 22, 2011 7:13 pm

petos pisze:Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie sie :D
Niestety nie ma siły przebicia, bo sam jestem z moimi poglądami, ale nie podoba się mnie się to i to jest forum i wolność słowa :D więc piszę o tym otwarcie a niestety nie mogę wziąć spraw w swoje ręce gdyż nie mam na to czasu

Fan Hutnika

Postautor: Fan Hutnika » wt lis 22, 2011 7:44 pm

Gdzie jest Oro gdzie jest sponsor :D
http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci :(

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt lis 22, 2011 7:55 pm

bolo nie lubisz goscia centrum - ok . ale kompetencje do bycie drugim trenerem w 4 lidze ? no bez jaj. dwie rece (niekoniecznie) , dwie nogi (mile widziane), wiedza o tym kiedy jest spalony,mecz,trening i czas na opierdolenie sedziego(zawsze)
pzdr Osiek

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » wt lis 22, 2011 8:01 pm

dzuhas pisze:bolo nie lubisz goscia centrum - ok .
nie mam nic do niego to jest mój kolega z osiedla ale takie jest moje zdanie w tym temacie i nic tego nie zmieni

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » wt lis 22, 2011 8:19 pm

bolo pisze:
petos pisze:Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie sie :D
Niestety nie ma siły przebicia, bo sam jestem z moimi poglądami, ale nie podoba się mnie się to i to jest forum i wolność słowa :D więc piszę o tym otwarcie a niestety nie mogę wziąć spraw w swoje ręce gdyż nie mam na to czasu

Znaczy się nie da się frontalnie to na partyzanta uszczypliwymi uwagami... :lol:
To może inaczej. Dlaczego uważasz że kolega Bartek nie nadaje sie na drugiego trenera i kogo byś widział na jego miejscu ?
Bo może to Nas sytuacja przerasta i nie potrafimy odpowiednio dobrać osoby na owe stanowisko w IV ligowym klubie...
Obrazek

Awatar użytkownika
bolo

Postautor: bolo » wt lis 22, 2011 8:38 pm

jarkonh pisze:
bolo pisze:

Znaczy się nie da się frontalnie to na partyzanta uszczypliwymi uwagami... :lol:
To może inaczej. Dlaczego uważasz że kolega Bartek nie nadaje sie na drugiego trenera i kogo byś widział na jego miejscu ?
Bo może to Nas sytuacja przerasta i nie potrafimy odpowiednio dobrać osoby na owe stanowisko w IV ligowym klubie...
bolo pisze: centrum nh nie nadaje sie na asystenta trenera gdyż nie ma do tego odpowiednich kwalifikacji i na pewno nie powinien z tego tytułu pobierać wynagrodzenia a wiem od kompetentnych osób z NH210 ze tak jest. Albo robimy profesjonalny klub czy bawimy sie w amatorkę?! Bo takie bawienie się w asystenta dobre jest w C KLASIE
dla mnie to wystarczy a na jego miejsce na pewno ktoś odpowiedni by się znalazł

Awatar użytkownika
jarkonh

Postautor: jarkonh » wt lis 22, 2011 8:45 pm

A czy wiesz czym zajmuje sie drugi trener i jakie do tego trzeba mieć kompetencje ?
Ja widziałem kilka razy jak wygląda praca przy treningach i przy meczach dlatego nie rozumiem kompletnie Twoich wątpliwości...
Obrazek

dandi 79

Postautor: dandi 79 » wt lis 22, 2011 8:45 pm

Bolo może ty jesteś chętny! Widać, że jako jedyny zazdrościć mu tej funkcji!