co slychac u naszych rywali
Moderatorzy: dUfio, majlech, lucero
- centrum nh
Ale Kolega, jako asystent na pewno wytłumaczy swoim podopiecznym, którzy chcą tam iść ze Hutnik to jest Potęga i ze najlepiej im będzie na SS, bo przecież za coś te pieniądze bierzeszcentrum nh pisze:http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news,1252967,wielkie-testowanie.html
Tak się robi jak się ma kasę a nie umie wychowywać młodych ludzi!! Na gotowe !! Casting na ..... w Craxie ruszył ..

bolo pisze:Ale Kolega, jako asystent na pewno wytłumaczy swoim podopiecznym, którzy chcą tam iść ze Hutnik to jest Potęga i ze najlepiej im będzie na SS, bo przecież za coś te pieniądze bierzeszcentrum nh pisze:http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news,1252967,wielkie-testowanie.html
Tak się robi jak się ma kasę a nie umie wychowywać młodych ludzi!! Na gotowe !! Casting na ..... w Craxie ruszył ..
A ja mam nadzieję że w kompetecjach drugiego trenera nie ma takich bzdur jakie tu sugerujesz aby robił...
Domyślam się że wykonuje znacznie ciekawszą i zdecydowanie pożyteczniejszą pracę dla dobra drużyny...

bolo pisze:Ale Kolega, jako asystent na pewno wytłumaczy swoim podopiecznym, którzy chcą tam iść ze Hutnik to jest Potęga i ze najlepiej im będzie na SS, bo przecież za coś te pieniądze bierzeszcentrum nh pisze:http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news,1252967,wielkie-testowanie.html
Ciekawe co Ty, Bolo wnosisz do NH2010 że potrafisz dogryzać innym i dodawać głupie komentarze. mam nadzieję że PRZYNAJMNIEJ jesteś członkiem rzeczywistym, co i tak nie daje prawa do nieobiektywnej krytyki.
Pozdrawiam
Członkiem zwyczajnym jestem a uważam, że centrum nh nie nadaje sie na asystenta trenera gdyż nie ma do tego odpowiednich kwalifikacji i na pewno nie powinien z tego tytułu pobierać wynagrodzenia a wiem od kompetentnych osób z NH210 ze tak jest. Albo robimy profesjonalny klub czy bawimy sie w amatorkę?! Bo takie bawienie się w asystenta dobre jest w C KLASIESiergiej pisze:bolo pisze:Ale Kolega, jako asystent na pewno wytłumaczy swoim podopiecznym, którzy chcą tam iść ze Hutnik to jest Potęga i ze najlepiej im będzie na SS, bo przecież za coś te pieniądze bierzeszcentrum nh pisze:http://mkscracoviajs.futbolowo.pl/news,1252967,wielkie-testowanie.html
Ciekawe co Ty, Bolo wnosisz do NH2010 że potrafisz dogryzać innym i dodawać głupie komentarze. mam nadzieję że PRZYNAJMNIEJ jesteś członkiem rzeczywistym, co i tak nie daje prawa do nieobiektywnej krytyki.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt lis 22, 2011 7:06 pm przez bolo, łącznie zmieniany 1 raz.

Co wy tak z tymi castingami, co roku je robią , kupują patałachów i jakie maja wyniki. Jestem w 100 % pewny że wśród naszych juniorów są o niebo lepsi niż ich te castingowcy.Co da asystenta trenera. Popieram go w 100 % - wykonuje prace i należy mu się jakaś kasa za to a jak komuś to się nie podoba to niech sprowadzi do klubu "przytuło" podobnych .
Ostatnio zmieniony wt lis 22, 2011 7:14 pm przez ZBYCHO, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety nie ma siły przebicia, bo sam jestem z moimi poglądami, ale nie podoba się mnie się to i to jest forum i wolność słowapetos pisze:Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie sie

-
Gdzie jest Oro gdzie jest sponsor 

http://www.youtube.com/watch?v=tnkA38Lh ... re=related to jeszcze nie tak dawno bylo tak pieknie ,tyle hutniczych braci 

bolo pisze:Niestety nie ma siły przebicia, bo sam jestem z moimi poglądami, ale nie podoba się mnie się to i to jest forum i wolność słowapetos pisze:Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie siewięc piszę o tym otwarcie a niestety nie mogę wziąć spraw w swoje ręce gdyż nie mam na to czasu
Znaczy się nie da się frontalnie to na partyzanta uszczypliwymi uwagami...

To może inaczej. Dlaczego uważasz że kolega Bartek nie nadaje sie na drugiego trenera i kogo byś widział na jego miejscu ?
Bo może to Nas sytuacja przerasta i nie potrafimy odpowiednio dobrać osoby na owe stanowisko w IV ligowym klubie...

jarkonh pisze:bolo pisze:Niestety nie ma siły przebicia, bo sam jestem z moimi poglądami, ale nie podoba się mnie się to i to jest forum i wolność słowapetos pisze:Skoro tak uwazasz to zrob cos z tym a niepitol. Zglos swoje zastrzezenia na zebraniu czlonkow a nie przegadujcie siewięc piszę o tym otwarcie a niestety nie mogę wziąć spraw w swoje ręce gdyż nie mam na to czasu
Znaczy się nie da się frontalnie to na partyzanta uszczypliwymi uwagami...
To może inaczej. Dlaczego uważasz że kolega Bartek nie nadaje sie na drugiego trenera i kogo byś widział na jego miejscu ?
Bo może to Nas sytuacja przerasta i nie potrafimy odpowiednio dobrać osoby na owe stanowisko w IV ligowym klubie...
dla mnie to wystarczy a na jego miejsce na pewno ktoś odpowiedni by się znalazłbolo pisze: centrum nh nie nadaje sie na asystenta trenera gdyż nie ma do tego odpowiednich kwalifikacji i na pewno nie powinien z tego tytułu pobierać wynagrodzenia a wiem od kompetentnych osób z NH210 ze tak jest. Albo robimy profesjonalny klub czy bawimy sie w amatorkę?! Bo takie bawienie się w asystenta dobre jest w C KLASIE