EURO 2012

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » wt cze 05, 2012 1:54 pm

a skandowanie nazwisk meliksona i ciapatych im nie przeszkadza?
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

19Hutnik50

Postautor: 19Hutnik50 » wt cze 05, 2012 4:25 pm

Bilet na mecz Irlandia - Chorwacja 10 czerwca (Poznań, 20.45) do przytulenia. Chętni pisać priv.
Obrazek

flagus

Postautor: flagus » wt cze 05, 2012 5:28 pm

krowodrzaHKS pisze:a skandowanie nazwisk meliksona i ciapatych im nie przeszkadza?

Myślenie jest takie: Nasz Żyd to nie Żyd. Nasz Murzyn jest biały.
http://www.pajacyk.pl
http://www.pustamiska.pl
Jedno kliknięcie dziennie --- to chyba niewiele.

dzuhas
Kontakt:

Postautor: dzuhas » wt cze 05, 2012 5:32 pm

ja mysle ze to nie chodzi o to czy Zyd i czy murzyn tylko o to ze jakas inna druzyna chce sie czuc gospodarzem na ich stadionie
pzdr Osiek

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 05, 2012 6:12 pm

Wielkie kurwa halo, bo ktoś się poczuje jak gospodarze u nich. Jak się z butami wpierdalali do Jaworzna, czy na SS, to było dobrze.
Jebać ich, popłaczą się za ten ich przepłacony kurnik.

BIMBER

Postautor: BIMBER » wt cze 05, 2012 6:23 pm

http://p3.sfora.pl/p3.sfora.pl/e6248a2c ... 8ff3b1.jpg

:) Przez tyle lat nie wiedziałem że jestem Białorusinem... Chociaż dlatego opłaca sie mieć euro u siebie bo może niektórzy nauczą sie gdzie leży Polska.

Ja rozumiem że można nie wiedzieć gdzie leży Laos albo Kambodża...
BIEDA NIGDY NIE JEST SMUTNA

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » wt cze 05, 2012 8:24 pm

Dziś na tvp 2 o 22.55 ma iść ten hit "Stadiony nienawiści" – a po experci się wypowiedzą.Jakby kogoś interesowało.
Mówię to co myślę, robię to co mówię

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 05, 2012 9:12 pm

A nie wiesz, kto będzie tymi ekspertami?

Awatar użytkownika
Aldaris

Postautor: Aldaris » wt cze 05, 2012 9:22 pm

No i po treningu Włoch. Trybuna główna na stadionie Cracovii wyłączona z publiczności, a tak to prawie pełno na reszcie. Wśród publiki duża liczba dzieci, widać że szkoły, także prawdą było, że rozeszły się w znacznej mierze właśnie tam. Cała zabawa trwała godzinę. Włosi zagrali pod publiczkę wewnętrzną gierkę, szybka piłka, sporo goli. Jutro Holandia.
"Mnie sprawy tych dzikusów nie obchodzą. Ja jestem chrześcijaninem" - Zakari Lambo

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » wt cze 05, 2012 9:56 pm

JOK_NH pisze:A nie wiesz, kto będzie tymi ekspertami?

Niestety w żadnym programie tego nie znalazłem.

Awatar użytkownika
PITROL

Postautor: PITROL » wt cze 05, 2012 10:17 pm

To nie jest śmieszne więc odpowiem tu
JOK_NH pisze:Paliłem te szlugi i smakują gorzej, niż Red&White.
Co do wypowiedzi tego gościa, to skąd to, z FB?
Ale mnie wkurwił...

Rosyjskim władzom i oficjalnej organizacji kibiców rosyjskich nie podoba się, że w Polsce obowiązuje zakaz eksponowania symboli komunistycznych. Rosjanie grożą, że będą w związku z tym zachowywać się w Polsce prowokacyjnie.
- Mogę wezwać rosyjskich kibiców , żeby ubrali się w czerwone koszulki z sierpenm i młotem. Niech nas wszystkich aresztują - stwierdził szef Wszechrosyjskiego Zjednoczenia Kibiców Aleksander Szprygin.
Rosyjskie media i politycy od paru dni zachowują się tak, jakby pierwszy raz usłyszeli o obowiązujących w Polsce od lat przepisach zakazujących eksponowanie symboliki totalitarnej i propagowanie idei nazistowskich, faszystowskich i komunistycznych.Wszystko zaczęło się parę dni temu, gdy dyplomaci z polskiej ambasady na specjalnej konferencji prasowej poświęconej Euro 2012 zapraszając rosyjskich kibiców do Polski dali im kilka rad i wskazówek praktycznych. Jedną z nich była informacja o zakazie symboli totalitarnych.
Oburzony Szprygin nazwał polskie prawo "absurdalnym". – My inaczej traktujemy radzieckie symbole, nasi ojcowie i dziadowie walczyli z faszystami i między innymi wyzwalali tę Polskę – powiedział.
Minister sportu Rosji Witalij Mutko zapowiedział, że wyśle do Warszawy oficjalny protest i nazwał polskie prawo "antyradzieckim". Stwierdził, że ten zakaz może doprowadzić do "nieprzewidywalnych skutków".
Mutko skrytykował również propozycje zmiany hotelu dla reprezentacji Rosji, która niespodziewanie wyszła od minister sportu i ministra spraw wewnętrznych polskiego rządu. - Najpierw im się nie podobało, w jakim hotelu zamieszkamy, choć wybraliśmy ten hotel z katalogu rekomendowanego przez UEFA dla reprezentacji narodowych. Teraz otrzymujemy ostrzeżenia, że na terytorium Polski obowiązuje ustawa o zakazie radzieckiej symboliki. Nie wiem jeszcze, czy taka ustawa rzeczywiście jest lub nie - oznajmił Mutko w rozmowie z portalem Life News.
Wielkim paradoksem jest fakt, że kibice rosyjscy chcą zorganizować 12 czerwca marsz w Warszawie, by uczcić święto narodowe Rosji. Tyle, że 12 czerwca to rocznica formalnego odłączenia się Rosji od Związku Sowieckiego, co zapoczątkowało jego rychły upadek.

Źródło-http://rebelya.pl/post/1997/rosyjskie-minister-przed-euro-2012-polskie-praw

ksh72

Postautor: ksh72 » wt cze 05, 2012 10:45 pm

JOK_NH pisze:A nie wiesz, kto będzie tymi ekspertami?

dyskuje bedzie prowadzila ta k...a Michał Olszański z ER wiec mozna sobie darowac.
Wlasnie w jego programie lecial reportaz o kibicach Bałtyku - oby wygineli.
moja sympatia dla nich zanikła bepowrotnie

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 05, 2012 10:48 pm

Nie widziałem tego reportażu, masz może go?

ksh72

Postautor: ksh72 » wt cze 05, 2012 10:56 pm

JOK_NH pisze:Nie widziałem tego reportażu, masz może go?

skonczyl sie 15 minut temu na tvp2 - moze w sieci gdzies bedzie, albo na tvp polonia

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » wt cze 05, 2012 11:04 pm

ksh72 pisze:
JOK_NH pisze:Nie widziałem tego reportażu, masz może go?

skonczyl sie 15 minut temu na tvp2 - moze w sieci gdzies bedzie, albo na tvp polonia

Tzn. mnie chodzi o ten z Bałtykiem.