VLEPKI - nowa edycja - już w sprzedaży!!!
Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010
-
-
huteusz pisze: dwa schenaty (w wlepkach małych) jakiś napis i zdjęcie na środku, albo jakiś napis i herb na środku... Prawie wszystkie sa podobne dosyć do siebie...
zgadza się a to z tego wzgledu że robiły je w zdecydowanej wiekszości 2 osoby
Niestety, mamy od Was mało dobrych projektów (o zajebistych nie wspominając)... a własciwie to nie mamy ich ostatnio wcale, a te które czasem przychodzą sa niestety niedoprzyjęcia
vlepka Nowa Huta schodzi bardzo dobrze, w nastepnych edycjach pomyslimi o wrzuceniu na vlepki kolejnych imitacji naszych flag
Mi się najbardziej podobaja:
- Hutnik Kraków (10x10), Galia
- Bialo-Blekitno-Niebiescy, Wierność Ponad Wszystko
- Globetrotters, Zawsze iwszędzie
a nie podobają mi się:
-Lokal przejęty (
) Wiem ze nic nie zmienie, Hooligans Storm Over Poland (ta z łysym typem)
Mam przyjemność również zauważyć że część vlepek została zrobiona z avatarów na forum
W sumie dobry sposób wykorzystywania grafiki do projektów
Brawo!
- Hutnik Kraków (10x10), Galia
- Bialo-Blekitno-Niebiescy, Wierność Ponad Wszystko
- Globetrotters, Zawsze iwszędzie
a nie podobają mi się:
-Lokal przejęty (

Mam przyjemność również zauważyć że część vlepek została zrobiona z avatarów na forum

-
huteusz pisze:Mam przyjemność również zauważyć że część vlepek została zrobiona z avatarów na forumW sumie dobry sposób wykorzystywania grafiki do projektów
Brawo!
Hmm... A nie sądzisz że użytkownicy którzy mają te avatary są najczęściej członkami GT? Jeżeli byś to wiedział mógłbyś się domyślić że oni już wcześniej znali projekty i mogli ich użyć w swoich avatarach na forum.
A co do vlepy "lokal przejęty" masz to ja nie wiem

Hutnik_Skarpa pisze:Hmm... A nie sądzisz że użytkownicy którzy mają te avatary są najczęściej członkami GT? Jeżeli byś to wiedział mógłbyś się domyślić że oni już wcześniej znali projekty i mogli ich użyć w swoich avatarach na forum.
A co do vlepy "lokal przejęty" masz to ja nie wiem
Wiem chodzi o A.C.A.B.-a to ze jest z GT to wiedzialem, ale np. Krzycho?
A co do lokal przejęty po prostu - nie podoba mi sie ogolnie...
- tenco się zdusił szlugiem
najlepiej zróbcie własne projekty i wyślijcie na priva do kogoś z GT`02
wtedy może ukażą sie wasze projekty i nie bedziecie mieli czego krytykować. Najlepiej jest krytykować a robić sie nie chce. Ktoś już mówił że projekty robi głównie 2 osoby a reszta tylko czeka by doczepic sie do jakiegoś szczegółu. Poza tym grupa nie zajmuje sie tylko vlepkami ma napewno inne problemy na głowie niż projektowanie vlepek. Zbliza sie sezon więc chłopaki zbierają materialy i kase szacunek dla nich że robia to dobrowolnie. Mi też niektóre vlepki nie przypadły do gustu ale siedze cicho bo wiem że sam lepszych nie zrobie, zresztą mam ważniejsze problemy niż wielkość liter na vlepce czy kolor czcionki.
wtedy może ukażą sie wasze projekty i nie bedziecie mieli czego krytykować. Najlepiej jest krytykować a robić sie nie chce. Ktoś już mówił że projekty robi głównie 2 osoby a reszta tylko czeka by doczepic sie do jakiegoś szczegółu. Poza tym grupa nie zajmuje sie tylko vlepkami ma napewno inne problemy na głowie niż projektowanie vlepek. Zbliza sie sezon więc chłopaki zbierają materialy i kase szacunek dla nich że robia to dobrowolnie. Mi też niektóre vlepki nie przypadły do gustu ale siedze cicho bo wiem że sam lepszych nie zrobie, zresztą mam ważniejsze problemy niż wielkość liter na vlepce czy kolor czcionki.
tenco się zdusił szlugiem pisze: Mi też niektóre vlepki nie przypadły do gustu ale siedze cicho bo wiem że sam lepszych nie zrobie, zresztą mam ważniejsze problemy niż wielkość liter na vlepce czy kolor czcionki.
Ja też mam ważniejsze problemy, a czasami podsyłam jakiś pomysł na maila GT...

Ja powiedziałem : najmniej mi sie podobają a nie NIE PODOBAJĄ mi sie
gdzie kupić vlepy
W tym tygodniu wyjeżdżam i chciałbym nabyć vlepy. Gdzie one są dostępne?? pzdr
huteusz:
bystrzacha
BarteKSHA: ja mam takie pytanko czy nie byłoby możliwości żeby np. vlepki były sprzedawane w sekretariacie w klubie
czynimy starania w tym kierunku (jest tez rozwazana opcja sprzedawania ich w Cornerze)
bystrzacha

BarteKSHA: ja mam takie pytanko czy nie byłoby możliwości żeby np. vlepki były sprzedawane w sekretariacie w klubie

czynimy starania w tym kierunku (jest tez rozwazana opcja sprzedawania ich w Cornerze)
Ostatnio zmieniony ndz lip 17, 2005 9:51 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.