VLEPKI - nowa edycja - już w sprzedaży!!!

Kupię, sprzedam, zamienię - PAMIĄTKI PIŁKARSKIE

Moderatorzy: dUfio, Gadżety NH2010

Krzycho

Postautor: Krzycho » ndz lip 17, 2005 12:33 pm

galia jest zajebista !
fatalnie wyszla za to "flaga"
walka z pijaństwem obowiązkiem społecznym

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » ndz lip 17, 2005 12:41 pm

Krzycho pisze:fatalnie wyszla za to "flaga"

Czemu fatalnie ????? Mi się podoba .

pozdro.
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » ndz lip 17, 2005 2:15 pm

huteusz pisze:No więc bojąc się rozmyć temat pytam się czy na następnych sparingach też będzie można kupić te vlepki?

Jeżeli wszystkie vlepy nie zejdą do tego czasu to pewnie będzie można.
A co do flagi to mi też sie podoba.

dUfio

Postautor: dUfio » ndz lip 17, 2005 4:17 pm

huteusz pisze: dwa schenaty (w wlepkach małych) jakiś napis i zdjęcie na środku, albo jakiś napis i herb na środku... Prawie wszystkie sa podobne dosyć do siebie...

zgadza się a to z tego wzgledu że robiły je w zdecydowanej wiekszości 2 osoby
Niestety, mamy od Was mało dobrych projektów (o zajebistych nie wspominając)... a własciwie to nie mamy ich ostatnio wcale, a te które czasem przychodzą sa niestety niedoprzyjęcia

vlepka Nowa Huta schodzi bardzo dobrze, w nastepnych edycjach pomyslimi o wrzuceniu na vlepki kolejnych imitacji naszych flag

Tomek1950

Postautor: Tomek1950 » ndz lip 17, 2005 5:07 pm

Według mnie jak narazie najlepsza seria vlepek Fajna jest ta vlepka lokal przejety,galia tez jest spoko
Hutnik 1950 Kraków

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » ndz lip 17, 2005 6:47 pm

Mi się najbardziej podobaja:

- Hutnik Kraków (10x10), Galia
- Bialo-Blekitno-Niebiescy, Wierność Ponad Wszystko
- Globetrotters, Zawsze iwszędzie

a nie podobają mi się:
-Lokal przejęty ( :!: ) Wiem ze nic nie zmienie, Hooligans Storm Over Poland (ta z łysym typem)

Mam przyjemność również zauważyć że część vlepek została zrobiona z avatarów na forum :D W sumie dobry sposób wykorzystywania grafiki do projektów :) Brawo!

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » ndz lip 17, 2005 7:01 pm

huteusz pisze:Mam przyjemność również zauważyć że część vlepek została zrobiona z avatarów na forum :D W sumie dobry sposób wykorzystywania grafiki do projektów :) Brawo!

Hmm... A nie sądzisz że użytkownicy którzy mają te avatary są najczęściej członkami GT? Jeżeli byś to wiedział mógłbyś się domyślić że oni już wcześniej znali projekty i mogli ich użyć w swoich avatarach na forum.
A co do vlepy "lokal przejęty" masz to ja nie wiem :P

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » ndz lip 17, 2005 7:19 pm

Hutnik_Skarpa pisze:Hmm... A nie sądzisz że użytkownicy którzy mają te avatary są najczęściej członkami GT? Jeżeli byś to wiedział mógłbyś się domyślić że oni już wcześniej znali projekty i mogli ich użyć w swoich avatarach na forum.
A co do vlepy "lokal przejęty" masz to ja nie wiem :P

Wiem chodzi o A.C.A.B.-a to ze jest z GT to wiedzialem, ale np. Krzycho?
A co do lokal przejęty po prostu - nie podoba mi sie ogolnie...

Awatar użytkownika
tenco się zdusił szlugiem

Postautor: tenco się zdusił szlugiem » ndz lip 17, 2005 7:41 pm

najlepiej zróbcie własne projekty i wyślijcie na priva do kogoś z GT`02
wtedy może ukażą sie wasze projekty i nie bedziecie mieli czego krytykować. Najlepiej jest krytykować a robić sie nie chce. Ktoś już mówił że projekty robi głównie 2 osoby a reszta tylko czeka by doczepic sie do jakiegoś szczegółu. Poza tym grupa nie zajmuje sie tylko vlepkami ma napewno inne problemy na głowie niż projektowanie vlepek. Zbliza sie sezon więc chłopaki zbierają materialy i kase szacunek dla nich że robia to dobrowolnie. Mi też niektóre vlepki nie przypadły do gustu ale siedze cicho bo wiem że sam lepszych nie zrobie, zresztą mam ważniejsze problemy niż wielkość liter na vlepce czy kolor czcionki.

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » ndz lip 17, 2005 7:48 pm

tenco się zdusił szlugiem pisze: Mi też niektóre vlepki nie przypadły do gustu ale siedze cicho bo wiem że sam lepszych nie zrobie, zresztą mam ważniejsze problemy niż wielkość liter na vlepce czy kolor czcionki.

Ja też mam ważniejsze problemy, a czasami podsyłam jakiś pomysł na maila GT... :mrgreen:

Ja powiedziałem : najmniej mi sie podobają a nie NIE PODOBAJĄ mi sie

timbwolf

gdzie kupić vlepy

Postautor: timbwolf » ndz lip 17, 2005 7:50 pm

W tym tygodniu wyjeżdżam i chciałbym nabyć vlepy. Gdzie one są dostępne?? pzdr

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » ndz lip 17, 2005 7:58 pm

A ja mam takie pytanko czy nie byłoby możliwości żeby np. vlepki były sprzedawane w sekretariacie w klubie :?:

dUfio

Postautor: dUfio » ndz lip 17, 2005 9:17 pm

huteusz:

Wiem chodzi o A.C.A.B.-a to ze jest z GT to wiedzialem, ale np. Krzycho?

bystrzacha :D

BarteKSHA: ja mam takie pytanko czy nie byłoby możliwości żeby np. vlepki były sprzedawane w sekretariacie w klubie :?:

czynimy starania w tym kierunku (jest tez rozwazana opcja sprzedawania ich w Cornerze)
Ostatnio zmieniony ndz lip 17, 2005 9:51 pm przez dUfio, łącznie zmieniany 1 raz.

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » ndz lip 17, 2005 9:40 pm

i jak zwykle obiło się o mnie :lol: bez komentarza jak coś sie dzieje to o mnie chodzi no ale jest juz taki los.Pozatym na drugi raz pobawcie się Paincie Proto Shopie 8.0 a później komentujcie :) pozatym 2 osoby nie będą siedziały 24 godziny na dobe nad vlepkami bo świetego by trafił szlak

BarteKSH

Postautor: BarteKSH » pn lip 18, 2005 7:57 am

dUfio pisze:huteusz:

BarteKSHA: ja mam takie pytanko czy nie byłoby możliwości żeby np. vlepki były sprzedawane w sekretariacie w klubie :?:

czynimy starania w tym kierunku (jest tez rozwazana opcja sprzedawania ich w Cornerze)

No i jak zwykle ubiegliście mnie ze świetnym pomysłem :wink: