ISPAT ...

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

al1950

Postautor: al1950 » wt lip 19, 2005 4:26 pm

Robin pisze:1. Zarząd to to same nie: niekompetencja, nieudolność, itd. itp.

naturalne jest że jakby wszedl naprawde powazny inwestor to sam szybko przejalby kontrole nad zarzadem i tym co sie dzieje w spolce, tak jak to mialo miejsce w Wisle (TF Cupiala), Cracovii (Comarch Filipiaka który wygryzł nawet Misiora), Legia (ITI i prezesura Zygo)

inna sprawa, że faktycznie trudno liczyć obecnie na cud

jak dla mnie Microsoft i Bill Gates byliby w sam raz :)

pozdro
al

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » wt lip 19, 2005 4:34 pm

Obecnie nie mamy kogoś takiego więc idziemy na dno

A Ty razem z nami :x
Nic tylko krytyka!!!! Oczywiście tylko pokiwać głową dla Twoich wypowiedzi. Argumenty masz niesamowite bo i Jesteś blisko klubu....
Zostaw choć tyle zdrowia co wspomniani przez Ciebie ludzie.....
Miej choć tyle honoru aby to głośno powiedzieć a nie siedzieć przed komputerem i wypisywać "draństwa"

A tak poza tym to jako klub z dopinką "Hutniczy" - której ja nigdy sie nie wstydziłem - po prostu ciężko rozmawiać firmami i osobami prywatnymi. Od tego nie uciekniemy ale robimy wszystko by to zmienić. I TY na pewno w tym nam nie przeszkodzisz....
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

dUfio

Postautor: dUfio » wt lip 19, 2005 6:14 pm

Jakuza pisze: I TY na pewno w tym nam nie przeszkodzisz....

ani tym bardziej nie pomoże...

stoki

Postautor: stoki » wt lip 19, 2005 6:27 pm

Myslicie ze już ze nic nie dostaniemy od tego hindusa ???

A.C.A.B

Postautor: A.C.A.B » wt lip 19, 2005 6:40 pm

ja tam wole być pesymistą niż optymistą bo przynajmniej się uciesze jak okaże się prawda że Hindus zainwestuje w Hutnika

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » wt lip 19, 2005 8:52 pm

Popatrzcie na siatkarzy reprezentacji.Dziś mówili w wiadomościach że po ostatnich sukcesach kadry sponsorzy sami sie zgłaszają.Myśle że w przypadku Hutnika było by podobnie.Na 100% łatwiej nam będzie pozyskać sponsora jak awansujemy.Tylko żeby awansować też trzeba mieć na to jakieś środki.Ech....szlag mnie trafia kurde.Więc nie pozostaje nic innego jak wziąć sie w garść panowie piłkarze i grać na całego!!!!
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

stoki

Postautor: stoki » wt lip 19, 2005 10:11 pm

A mi się wydaje ze sponsorzy nie chcą dac kasy poniewaz to jest HUTA !!! wswzsycy nieliczni sposorzy wolą KrAKaÓw bo tam jest się latwiej zareklamowac ;/;/ sory za takie stwierdzenie !!! i zgodze się ze jakbysmy awansowali to moze by hindus wyłozył troche kasy !!!

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » wt lip 19, 2005 10:35 pm

po czesci sie zgodze - w Hucie niestety nie ma (za zbyt wiele) ZAMOZNYCH I FINANSOWO dobrze stojacych firm ktore byly by chetne na wspomaganie i rozwoj sportu w Nowej Hucie, co niestety utrudnia prace Panu marketingowcowi....

Junior

Postautor: Junior » wt lip 19, 2005 11:16 pm

1. Zarząd to to same nie: niekompetencja, nieudolność, itd. itp.
2. Ci którzy obiecywali pomóc Hutnikowi wyjść z problemów finansowych - umieją jedynie pomyśleć o tym by zasadzić kwiatki w alei Róż.
3. Po tym po którym WY (bo ja nie miałem złudzeń) obiecywaliście sobie zmiany, może ewentualnie zadbać o to by umieszczono stojaki na rowery, albo inny absurd.

Podsumowując: musi sie pojawić naprawdę nie tylko ktoś kto potrafi o obiecywać i karmić nas nadziejami, ale skutecznie działać. Obecnie nie mamy kogoś takiego więc idziemy na dno.

1. Zarząd same Nie? a masz wogóle jakieś informacje na temat ich działalnosci czy piszesz tak bo do twoich uszu nic nie dociera i z tego tak wnioskujesz??

2.Jak dla mnie to trzeba zaczynać od takich głupich rzeczy jak stojaki by móc przyciągnąc osoby które pozwolą na większ "Nie od razu Rzym zbudowano" kretynie

3.co do pogrubionego, jesteś pewien? obiecuje i karmi nas nadziejami( podaj przykład)? nie działa skutecznie? czemu tak piszesz bo znów nie wiesz o wszystkim a uwierz nie wszystko co się dzieje jest puszczane do gazety czy na forum. to że ty o tym nie słyszysz to bardzo dobrze wkurwiaj sie dalej przed kompem i żyj w nieświadomości
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

Awatar użytkownika
WCC19HKS50

Postautor: WCC19HKS50 » wt lip 19, 2005 11:25 pm

pare lat temu było mówione o jakiejś wielkiej drukarni , coca-coli , które są blisko huty ... to bylo jeszcze zanim nasz człowiek przejął funkcję marketingowca... i na donosach się skończyło... z roku na rok coraz mniej pieniędzy a co za tym idzie brak awansu... gdzie tu mieć jakiś optymizm ?? i tak już od 97 roku ...
Wiara Naszą Nadzieją - Precz z III Ligą !!!

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » śr lip 20, 2005 12:19 am

Zawsze po burzy jest słońce - ja się tym pocieszam. Bo rzeczywiście kiedyś muszą przyjść te lepsze czasy, to pięć minut.
Obrazek

HAMAS

Postautor: HAMAS » śr lip 20, 2005 6:36 am

Uważam że tak marnie jak było to już gorzej być nie może .
Nadchodzą tylko lepsze czasy dla HUTNIKA i jego kibiców.
Niech wszyscy kibice zaczną coś robic dla swojego HUTNICZKA.
Na początek proponuje niech każdy kibic (który może),kupi karnet lub przyprowadzi na mecz jednego dodatkowego kibica,i to już będzie jakaś pomoc dla swego klubu.
Najlepiej od czegoś zacząc (narzekanie nic nie da wręcz przeciwnie odbiera ludzią chęć do działania).
pozdrawiam

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » śr lip 20, 2005 8:14 am

dziadekrk pisze:Wczoraj w radiu usłyszałem informację dotyczącą budowy nowej fabryki ciężarówek MAN. Jak podał dziennik "Financial Times
Deutschland" największe szanse na budowę fabryki mają małopolskie Niepołomice, a nie słowackie Koszyce. Ostateczną decyzję w sprawie lokalizacji inwestycji zarząd MAN-a podejmie w sierpniu.

Obrazek

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » śr lip 20, 2005 6:22 pm

Owszem Ty Junior wiesz wszystko bo działasz w elitarnym stowarzyszeniu SS, które na razie h... zrobiło - ale ja patrzę na efekty i ślepy by zauważył że jest jak było - tzn. źle, to jest primo.

Secondo: określeń typu "kretyn" zachowaj dla swoich rówieśników , bo kiedy Hutnik zdobywał w 86 r. Mistrza Polski w siatkówce, ja byłem pośród tych niewielu, którzy juz od dawna mienili sie kibicami HKS, a ty ile się w to bawisz: 10,20 lat to i tak dla mnie jesteś gówniarzem, który dodatkowo uważa że wszystko idzie w dobrym kierunku.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » śr lip 20, 2005 6:26 pm

Weź ty sie od Juniora odczep bo koleś napewno więcej wie od sytuacji w klubie niż ty i to nie tylko dlatego że działa w Stow.SS.A pozatym widze że ty chuja wiesz także o tym co stowarzyszenie zrobiło a troche tego jest.Może to nie są jakieś zawrotne działania ale napewno pomagają.Pozatym co za różnica ile lat kto kibicuje kolego.Weź już więcej nie piernicz bo takich narzekaczy to tutaj nie potrzeba
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!