ISPAT ...

Akcje i pomysły marketingowe.
Przetargi, reklamy, sponsoring.
Public Relations. Gorące newsy ze Sportowej S.A.

Moderatorzy: dUfio, marketing, HQSa

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » czw lip 21, 2005 9:25 pm

Robin pisze:Ja cały czas wierzę w Mittala, ale trzeba mu powiedzieć że jest taki klub jak Hutnik, od zawsze powiązany z kombinatem.

Na te pytania nigdy nie otrzymałem odpowiedzi: co zostało zrobione na linii Mittal - Hutnik? Co z legendarnym spotkaniem w Londynie? Co się obecnie robi w tej sprawie? Zapytuję osób które twierdzą że zawsze wiedzą więcej: Juniora, członków SSS? Więc słucham?

Nasz zarząd na pewno robi dobre wrażenie i dobra minę do złej gry :roll: :wink:
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan

stoki

Postautor: stoki » czw lip 21, 2005 9:27 pm

No własnie było już to spotkanie w tym LONDYNIE z Szefostwem MEEtal ???

Awatar użytkownika
Daro

Postautor: Daro » czw lip 21, 2005 11:28 pm

Podobno było i chuja z tego wyszło
Hutnik 1950 KRAKÓW-wiara która przetrwała wszystko

Awatar użytkownika
Pawel76Nh

Postautor: Pawel76Nh » pt lip 22, 2005 6:50 am

Pierdolic caly ispat awans ma byc w tym sezonie damy rade

Awatar użytkownika
Jakuza
Kontakt:

Postautor: Jakuza » pt lip 22, 2005 9:13 am

Ja cały czas wierzę w Mittala, ale trzeba mu powiedzieć że jest taki klub jak Hutnik, od zawsze powiązany z kombinatem.

Na te pytania nigdy nie otrzymałem odpowiedzi: co zostało zrobione na linii Mittal - Hutnik? Co z legendarnym spotkaniem w Londynie? Co się obecnie robi w tej sprawie? Zapytuję osób które twierdzą że zawsze wiedzą więcej: Juniora, członków SSS? Więc słucham?

A moim skromnym zdaniem wielce szanowny Pan powinien udać się do klubu i przedstawić się jako sir Robin. Wtedy na pewno dowie się co zostało zrobione. Aczkolwiek poprzez napierdalanie na wszystko i wszystkich masz małe szanse.
Sprawy handlowe tym bardziej rozmowy z wielkimi koncernami z reguły rzadko wychodzą na światło dzienne więc nie sądzę aby zostały tu przedstawione poszczególne punkty uzyskanych rozmów. Tym bardziej iż klubów takich jak Nasz jest kilka bądź kilkanaście w samej Polsce i każdy z nich chciałby coś od Mittala "uzyskać".
Do kurwy nędzy przestańcie w końcu patrzeć z uwielbieniem na Mittala. Co on zrobił dla Nas? doprowadził(on i poprzednicy) tylko do tego że inne firmy nie chcą rywalizować z takim koncernem bo myślą że coś jest na rzeczy - a po prawdzie HUJA JEST.

Głęboko chciałbym wierzyć i na pewno zrobimy wszystko (poprzez prezentację drużyny, oferty handlowe i rozmowy) aby jednak zmienić nastawienie nadętego hindusa.

Jeśli dla Ciebie o Wielki Sir Robinie to mało to rusz wreszcie swoje dupsko i chociażby zademonstruj swój choć jeden pomysł. Zrób po prostu cokolwiek oprócz kupienia biletu....
Weszłeś mi stary tak na ambicję jak nikt inny.Reprezentujesz typowe komunistyczne myślenie - Niech ktoś coś da bo biedni stoimy z wyciągniętymi grabiami!!!!

Koniec w tym temacie i nie zabieram już więcej głosu.
Biało - Błękitno - Niebieskie barwy.....Królewskie barwy

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pt lip 22, 2005 10:46 am

zademonstruj swój choć jeden pomysł.

Jakuzo - ale on juz kilka pomyslow przedstawil, a raczej kilka swoich koncepcji...!!

"

* MT na bożyszcza kibiców Hutnika
* NATYCHMIAST sponsora trzeba znalesc ( w domysle Mittal
* NATYCHMIAST ma być awans ( 2 liga )
* WSZYSCY piedrolą glupoty
* TYLKO ja jestem najmadrzejszy i najwięcej robie dla Klubu
"

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » pt lip 22, 2005 1:54 pm

W sprawie Mittala jest przygtowywana oferta, która będzie tłumaczona na angielski, a Ty Robin rusz dupę i jedź do klubu skoro tak Cię frapuje i nurtuje obecna sytuacja, a nie siedź przed kompem i pierdol od rzeczy.

Kurwa na tacy mu wszystko trzeba podać, sam nic nie zrobi i jeszcze narzeka :evil:

al1950

Postautor: al1950 » pt lip 22, 2005 2:35 pm

OŻÓG 1950 pisze:a Ty Robin rusz dupę i jedź do klubu

co prawda nie zgadzam sie z Robinem - zarowno odnosnie stanu faktycznie jak i prognoz
ale uwazam takie (jak jego) podejscie za bardzo pozyteczne, szczegolnie ze trudno mu nie przyznac po czesci racji (szara trzecioligowa rzeczywistosc i brak sponsora sa faktem)
krytyczne - nawet skrajnie krytycznie - zdanie powinno raczej sklaniac do refleksji i zastanowienia sie czy nie ma czegos na rzeczy, a nie kierowania osobistych pretensji
kadzy z nas ma pelne prawo krytykowania tego co sie dzieje w klubie (dzialaczy, trenerow, pilkarz, nawet ;-) masazystow) - bo taka jest rola odbiorcow uslug - jakimi jest rozrywka dostarczana przez kluby pilkarskie, tak kinoman moze skrytykowac na maksa rezysera, aktora - nawet jak nie widzial na oczy kamery, jak i kibic moze skrytykowac dzialaczy pilkarskich

a to czy dany kibic cos robi dla klubu, czy jezdzi na wyjazdy, czy przygotowuje prezentacje, nie ma zadnego znaczenia
jest po prostu odbiorca uslugi i ma pelne prawo do krytykowania jej jakosci, tak samo jak ja mam pelne prawo do skrytykowania tego czym sie Robin zajmuje zawodowo, albo kazdy ma pelne prawo do skrytykowania tego czym ja sie zajmuje _zawodowo_ i za co biore pieniadze

to tyle - moze troche subiektywnie, bo tez kilka razy mialem swoje zdanie i bylem podobnie traktowany jak Robin

wiele przykladow (historycznych) ukazuje ze unikanie krytyki i takie do niej podchodzenie powoduje ze nei dostrzega sie pewnych zagrozen i samemu ponosi sie negatywnie konsekwencje

pomijam juz fakt, ze forum czytaja zapewne kibice innych klubow i takie odnoszenie sie w gronie naszym (w skali kraju czyw porownaniu do lokalnych rywali niewielkim) kompromituje nas

jeszcze inna sprawa, czy to czas na narzekanie, ja tam zawieszam wszelkie pretensje i pesymizm, jak ktos ma wierzyc to my pierwsi, bo inaczej nie ma szans zeby pilkarze z wiara podeszli do sezonu
moje prognoza na tym forum jest prosta: w tym sezonie wygramy nasza grupe i awansujemy do 2ligi

tak, btw tego jak jest wielu do pomagania klubowi, czy ktos moze mi przeslac aktualne logo Hutnika?

pozdro
al

WANDY2

Postautor: WANDY2 » pt lip 22, 2005 2:44 pm

Nie było żadngo spotkania w Londynie ws. Hutnika! Klub ostatnio znalazł mnóstwo kasy poza HTS - zamówień na roboty

WANDY2

Postautor: WANDY2 » pt lip 22, 2005 3:04 pm

Do ROBINA!
Odpierdol się od MT, TM czy jak go tam nazywasz. Domyślam się kim jestes i skąd jesteś - jak masz problem z różami na Alei Róż to możesz chodzi kanałami, jeżeli nie widzisz zmian na SS to idz "do lekarza" od oczu! Kto wie, być może MT, TM czy jak mu tam zabraknie w następnej kadencji, wówczas zobaczysz ile Hutnika dostanie! Więcej dostanie Tramwaj i Orzeł Piaski Wlk. niż Hutnik. Rozlicz się ze swoich działań, a z tego co wiem, to MT, TM czy jak mu tam nie zarabia w RMK grubych pieniedzy a cześć z tego co zarabia oddaje na działania w NH. Ile dałes pajacu na utrzymanie Phila Swenda? Pomyslałes, ze nie ma sprzętu na SS, że juniorzy nie mieli w czym grac na mistrzostwach Polski rok temu, poświęciłeś coś od siebie, dałeś coś od siebie. Bujaj się i tyle!
Kilka dni temu MT, TM czy jak mu tam grupa pijanych gumiorów zniszczyła samochód pod blokiem? Coś jeszcze dodać?
Proszę bardzo - nikt, ale już nikt nie przejdzie w UMK obok nowohuckich problemów OBOJĘTNIE! Nikt nie pominie i nie oszuka Hutnika w grantach, wnioskach o dofinansowanie wkacji czy zimowsik - wszystkie dzieci z SPMTS pojechały na wakacje, obozy - w lecie i w zimie - jak myslisz dlaczego? Napinaj się gdzie indziej, i nie do MT, TM takie teksty, bo króciótki i cieniutki jestes!

Junior

Postautor: Junior » pt lip 22, 2005 4:34 pm

a to czy dany kibic cos robi dla klubu, czy jezdzi na wyjazdy, czy przygotowuje prezentacje, nie ma zadnego znaczenia
jest po prostu odbiorca uslugi i ma pelne prawo do krytykowania jej jakosci, tak samo jak ja mam pelne prawo do skrytykowania tego czym sie Robin zajmuje zawodowo, albo kazdy ma pelne prawo do skrytykowania tego czym ja sie zajmuje _zawodowo_ i za co biore pieniadze

No dobra ale nie ma prawa krytykować Stowarzyszenia, co my jesteśmy przez niego wybrani albo cos, obiecaliśmy mu coś. i jeszcze twierdzi że Stow. SS chuja zrobiło!!?!! no to juz przesada i to gruba, zrobiło to co miało w planie.
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

Awatar użytkownika
dziadekrk

Postautor: dziadekrk » pt lip 22, 2005 5:33 pm

al1950 pisze:(...)krytyczne - nawet skrajnie krytycznie - zdanie powinno raczej sklaniac do refleksji i zastanowienia sie czy nie ma czegos na rzeczy, a nie kierowania osobistych pretensji(...)

Al czy Ty aby na pewno czytałeś te posty Robina??
Robin pisze:(...)Owszem Ty Junior wiesz wszystko bo działasz w elitarnym stowarzyszeniu SS, które na razie h... zrobiło(...)

Robin pisze:(...)Zapytuję osób które twierdzą że zawsze wiedzą więcej: Juniora, członków SSS? Więc słucham?

Co to jest, jeśli nie osobiste pretensje?? Do tego dochodzi wieszanie psów na MT za to, że nam sponsora nie znalazł. Nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać. Brudasa jakoś nie krytykuje za to, że zrobił wielkie NIC, tylko się uwziął na MT.

Jeszcze zapytanie do Robina:
Robin pisze:(...)Ci którzy obiecywali pomóc Hutnikowi wyjść z problemów finansowych - umieją jedynie pomyśleć o tym by zasadzić kwiatki w alei Róż.(...)

O kim jest mowa w tym zdaniu??
Obrazek
Hinduskie ścierwo won z Nowej Huty!!

Awatar użytkownika
Robin

Postautor: Robin » pt lip 22, 2005 5:44 pm

Po tym co widzę to tak:
1.Stowarzyszenie, moze co najwyżej kupić piłkę dmuchaną dla trampkarzy Hutnika - bo chyba tylko po to zostało powołane;
2.Na radnego Twaroga raczej liczyć nie można, bo zajmuje się tysiącami rzeczy od: dofinansowywania remizy strażackiej w Kościelnikach, rezolucjami o usunięciu lumpów z plant, posadzeniem kwiatków w al. Róż - ale żeby istotnie oddał sie na rzecz pozyskania Mittala to tego nie widzę. Ale liczy sie jakość a nie ilość p. Twaróg.
3. Piotrek - marketingowiec może co najwyżej załatwić bardzo drobne sprawy, a być może i tego nie może bo na to są potrzebne pieniądze a skąd je brać?
4. Na zarząd nigdy nie liczyłem!

Jeśli to co napisałem jest cyniczne to przykro mi, ale prawda zawsze jest cyniczna.

Z całego serca pragnę by komukolwiek z wyżej wymienionych się udało zrobic taki krok który da nam sponsora. Ale obecnymi działaniami bardzo się rozczarowałem i straciłem zaufanie do powyższych.

P.S.
Pomimo różnicy zdań pamiętajmy o tym że wszyscy jesteśmy kibicami jednego klubu, i wspólnie przeżywaliśmy chwile wielkie i wspaniałe, teraz w kryzysie jest trudno, ale nie traktujmy przez to jeden drugiego jak wroga (tych nam nie brak).

I jeszcze jedno troche samo krytyki panie Junior, Stow. SS, i pozostali którzy twierdzą że zrobili tak wiele.

WANDY

Postautor: WANDY » pt lip 22, 2005 5:57 pm

Bujaj się po raz drugi! Tyle, napinasz się na forum, tu tylko jestes mocny - wydaj swoje pieniądze na klub, pomóż druzynie, kup za 600 złotych napojów izotonicznych - Mittal? MT, TM inicjował kilka spotkań prezydenta miasta z dyr. Podsiadło ws. Hutnika, to dzieki temu firma ma zamówienia, nie bedzie pomijana, to MT, TM popierał i popiera budowę Centrum Edukacji i Sportu na SS w co ma wejść Mittal i jak zapewniał Podsiadło nie ominie SSA Hutnik. Tyle dłuzej nie chce mi się odpisywać na leśne bluzgi.
Ciekawe kogo za chwilę pan z lasu namaści na tego kto przyprowadzi Mittala na SS? Może te leśne dziady z Rady Nadzorczej? Taaak, to wybitni hiduiści...
Życze Robinowi dlaszego miłego onanizowania się na forum Hutnika Kraków! Powodzenia!

WANDY

Postautor: WANDY » pt lip 22, 2005 5:59 pm

Jeszcze jedno! Jakoś sobie NH i SS bez Robina potrafię wyobrazić... Bez MT, TM czy jak mu tam- nie za bardzo po ostatnich trzech latach...