Wasze zdanie o Legii Warszawa
Moderator: dUfio
Wasze zdanie o Legii Warszawa
jakie jest wasze zdanie o Legii Warszawa? ja osobiscie szanuje Hutnik i jestem pełen podziwu dla was że potraficie przetrwać mając takie konkurencje jak cracovia i wisła
moje zdanie na ich temat -
są w cieniu Polonii...
żartuje
teraz na serio, najbardziej kibicowałem Legii kiedy grali w LM i za Smudy. teraz trochę mniej, ale zawsze mocno trzymam kciuki kiedy grają z Wisłą (generalnie kibicuje każdej druzynie która przeciw TS-owi grywa
). co do kibiców (L) - teraz ultraska przechodzi mały kryzys (odpuszczenie sobie przez CF), ale co nie oznacza że nie zaskoczą nas kolejnymi nowinkami, bo co by nie mówić są prekursorami ruchu Ultras w POL. jeśli chodzi o chuliganke - są czołowym klubem w naszym kraju, mogą wygrać z każdym, rzadko zdażają im się wpadki (vide towarzyski mecz Radomiak-Legia jakies 2 lata temu).
poza tym, chłopaki z GT byli na turnieju kibiców organizowanym przez fanów Olimpii Wawa (jakby nie było kibiców Legii), więc jakiś kontakt jest
są w cieniu Polonii...
żartuje

teraz na serio, najbardziej kibicowałem Legii kiedy grali w LM i za Smudy. teraz trochę mniej, ale zawsze mocno trzymam kciuki kiedy grają z Wisłą (generalnie kibicuje każdej druzynie która przeciw TS-owi grywa

poza tym, chłopaki z GT byli na turnieju kibiców organizowanym przez fanów Olimpii Wawa (jakby nie było kibiców Legii), więc jakiś kontakt jest

-
-
Osobiście lubie Legię i to chyba mój ulubiony klub w tym sezonie w Extraklasie. Podziwiam oczywiście waszych Ultras [ chociaż wiem że po odejściu CF nie będzie sie tak łatwo odbudować] i wydaje mi sie że to własnie ze wzglendu na Ultras lubie Legie.
A w europejskich pucharach ja kibicuja all polskim klubom nawet wiśle
A w europejskich pucharach ja kibicuja all polskim klubom nawet wiśle

Hutnik_Skarpa pisze:Osobiście lubie Legię i to chyba mój ulubiony klub w tym sezonie w Extraklasie. Podziwiam oczywiście waszych Ultras [ chociaż wiem że po odejściu CF nie będzie sie tak łatwo odbudować] i wydaje mi sie że to własnie ze wzglendu na Ultras lubie Legie.
A w europejskich pucharach ja kibicuja all polskim klubom nawet wiśle :)
myśle że to ostatnie zdanie kwalifikuje cię do zbanowania

jak można kibicować Wiśle??? nawet w pucharach?
-
Drogi RSG
Dla mnie to proste w europejskich pucharach każdą polską drużyne uważam jakby za reprezentacje naszego kraju więc ciesz się z jej sukcesów. Wtedy nie ważne czy to wisła, legia parasol wrocław czy izolator boguchwała. Ale ja może źle napisałem ja nie kibicuje wiśle w pucharach tylko mam nadzieje że wygra. Ot taki mały polski patriotyzm
Za to w lidze to zawsze kibicuje tej drugiej drużynie [;

Dla mnie to proste w europejskich pucharach każdą polską drużyne uważam jakby za reprezentacje naszego kraju więc ciesz się z jej sukcesów. Wtedy nie ważne czy to wisła, legia parasol wrocław czy izolator boguchwała. Ale ja może źle napisałem ja nie kibicuje wiśle w pucharach tylko mam nadzieje że wygra. Ot taki mały polski patriotyzm

Za to w lidze to zawsze kibicuje tej drugiej drużynie [;
A ja Legii nie lubie i nie szanuje a na ich mecze chodze tylko z czystej przekory , by upajać się zwycięstwem ich przeciwników i patrzeć na miny moich kumpli z roboty
.Fajne oprawy to fakt choć teraz ruch Ultras na Legii przeżywa załamanie formy i Wisła już ich wyprzedziła co jest faktem oczywistym .Hooligańsko się nie wypowiadam bo się nie znam na tym , ale chyba nie są za bardzo fair wobec lokalnego rywala , który jak przystało na klub , którego nie ma w Warszawie troche daje się im w kość .To takie samo pierdolenie , jak kiedyś nasi rywale za miedzy mówili ,ze Hutnik nie istnieje.
Ps.Dobre Hot-Dogi macie , prawie tak samo dobre jak na Statoil

Ps.Dobre Hot-Dogi macie , prawie tak samo dobre jak na Statoil
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan
Oldschool Fan