Wasze zdanie o Legii Warszawa

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

efer

Wasze zdanie o Legii Warszawa

Postautor: efer » ndz lip 31, 2005 9:59 pm

jakie jest wasze zdanie o Legii Warszawa? ja osobiscie szanuje Hutnik i jestem pełen podziwu dla was że potraficie przetrwać mając takie konkurencje jak cracovia i wisła

Awatar użytkownika
Pawel76Nh

Postautor: Pawel76Nh » ndz lip 31, 2005 10:08 pm

Osobiscie lubie Legie podoba mi sie jak graja wspanialy doping prawy itd zawsze kibicuje jak gracie w pucharach
pozdrawiam

HKS2

Postautor: HKS2 » ndz lip 31, 2005 10:11 pm

Klub z tradycjami podoba mi sie doping na lazienkowskiej :) no i ten TB

HaKaeS

Postautor: HaKaeS » ndz lip 31, 2005 10:46 pm

Osobiście nie dażę Legii sympatią, ale podoba mi się ich oprawa, doping. W Pucharach oczywiście im kibicuje :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Daro

Postautor: Daro » pn sie 01, 2005 12:04 am

Ja lubię Legie zawsze lubiałem :wink:
Hutnik 1950 KRAKÓW-wiara która przetrwała wszystko

FAN86

Postautor: FAN86 » pn sie 01, 2005 1:03 am

:arrow: Jak gracie w pucharach to trzymam za was kciuki
:arrow: Podziwiam waszą ultraske
:arrow: No ale miasta Warszawy bardzo nielubie,dlatego za Legią generalnie nie przepadam.

Wandyta

Postautor: Wandyta » pn sie 01, 2005 9:21 am

Ja Legie też lubie , mają zajebiste oprawy 8) . I tak jak wszyscy kibicuje wam w pucharach.

Junior

Postautor: Junior » pn sie 01, 2005 9:49 am

no i ten TB
:lol:

moje zdanie do Legii jest jak do wiekszości innych klubów, szanuje ale nie daże sympatią
"Hutniczy chłopie bądź na Topie"

MAX

Postautor: MAX » pn sie 01, 2005 10:40 am

Zajebiste oprawy.W przeciwienstwie do innych ktorzy sie juz wypowiedzieli nie kibicuje Legii w pucharach 8)

Awatar użytkownika
RSG

Postautor: RSG » pn sie 01, 2005 11:30 am

moje zdanie na ich temat -

są w cieniu Polonii...

żartuje :)

teraz na serio, najbardziej kibicowałem Legii kiedy grali w LM i za Smudy. teraz trochę mniej, ale zawsze mocno trzymam kciuki kiedy grają z Wisłą (generalnie kibicuje każdej druzynie która przeciw TS-owi grywa :)). co do kibiców (L) - teraz ultraska przechodzi mały kryzys (odpuszczenie sobie przez CF), ale co nie oznacza że nie zaskoczą nas kolejnymi nowinkami, bo co by nie mówić są prekursorami ruchu Ultras w POL. jeśli chodzi o chuliganke - są czołowym klubem w naszym kraju, mogą wygrać z każdym, rzadko zdażają im się wpadki (vide towarzyski mecz Radomiak-Legia jakies 2 lata temu).

poza tym, chłopaki z GT byli na turnieju kibiców organizowanym przez fanów Olimpii Wawa (jakby nie było kibiców Legii), więc jakiś kontakt jest :)

MUSTAFA PL

Postautor: MUSTAFA PL » pn sie 01, 2005 11:57 am

Do Legii mam szacunek za oprawe za to że gnębicie Polonie , ale przedewszystkim za piękne chwile w Lidze Mistrzów.
Zawiedliście mnie w ostatnim sezonie kiedy w ostatniej minucie przegraliście z Cracovia :evil: . Mam nadzieje że się im zrewanżujecie w tym sezonie.

pozdro.
Obrazek Hutnik DYWIZJONU 303 !
thk

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » pn sie 01, 2005 12:38 pm

Osobiście lubie Legię i to chyba mój ulubiony klub w tym sezonie w Extraklasie. Podziwiam oczywiście waszych Ultras [ chociaż wiem że po odejściu CF nie będzie sie tak łatwo odbudować] i wydaje mi sie że to własnie ze wzglendu na Ultras lubie Legie.
A w europejskich pucharach ja kibicuja all polskim klubom nawet wiśle :)

Awatar użytkownika
RSG

Postautor: RSG » pn sie 01, 2005 12:46 pm

Hutnik_Skarpa pisze:Osobiście lubie Legię i to chyba mój ulubiony klub w tym sezonie w Extraklasie. Podziwiam oczywiście waszych Ultras [ chociaż wiem że po odejściu CF nie będzie sie tak łatwo odbudować] i wydaje mi sie że to własnie ze wzglendu na Ultras lubie Legie.
A w europejskich pucharach ja kibicuja all polskim klubom nawet wiśle :)

myśle że to ostatnie zdanie kwalifikuje cię do zbanowania :)

jak można kibicować Wiśle??? nawet w pucharach?

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » pn sie 01, 2005 1:13 pm

Drogi RSG :)
Dla mnie to proste w europejskich pucharach każdą polską drużyne uważam jakby za reprezentacje naszego kraju więc ciesz się z jej sukcesów. Wtedy nie ważne czy to wisła, legia parasol wrocław czy izolator boguchwała. Ale ja może źle napisałem ja nie kibicuje wiśle w pucharach tylko mam nadzieje że wygra. Ot taki mały polski patriotyzm :)
Za to w lidze to zawsze kibicuje tej drugiej drużynie [;

Awatar użytkownika
PennyWise

Postautor: PennyWise » pn sie 01, 2005 1:59 pm

A ja Legii nie lubie i nie szanuje a na ich mecze chodze tylko z czystej przekory , by upajać się zwycięstwem ich przeciwników i patrzeć na miny moich kumpli z roboty :D :wink: .Fajne oprawy to fakt choć teraz ruch Ultras na Legii przeżywa załamanie formy i Wisła już ich wyprzedziła co jest faktem oczywistym .Hooligańsko się nie wypowiadam bo się nie znam na tym , ale chyba nie są za bardzo fair wobec lokalnego rywala , który jak przystało na klub , którego nie ma w Warszawie troche daje się im w kość .To takie samo pierdolenie , jak kiedyś nasi rywale za miedzy mówili ,ze Hutnik nie istnieje.
Ps.Dobre Hot-Dogi macie , prawie tak samo dobre jak na Statoil
BOG Z Nami, chuj z Nimi.
Oldschool Fan