Mozliwa inna nazwa klubu niż Hutnik ??
Michas pisze:Po piewrsze Mittal nie ma być sponsorem tylko reklamować się na obiektach Hutnika po drugie też bym nie chciał żeby się nazywał dupa.
Ale jeśli chodzi o to żeby do nazwy było dodane Mittal to dla mnie jest spoko,oczywiście za odpowiednią kwote
jestes w bledzie moze byc np sponsorem strategicznym
B'98
-
moze byc narazie "jedynie" reklamodawcą na obiektach etc Hutnika, a wiecej szczegulow w tym temacie http://forum.Hutnik.krakow.pl/viewtopic ... 01&start=0SEBA_HKS pisze:jestes w bledziemoze byc np sponsorem strategicznymHDS pisze:NIE
-
moze odrobine przesadzilem, wybaczcieGrzesiek_Z.W. pisze:krowodrzaHKS pisze:ludzie powiedzcie mi jedno, tak kochacie swój klub?ja bym chodzil na Hutnika nawet jakby sie mial nazywac Hutnik SKLEP SPOZYWCZY KRAKOW bo to caly czas ten sam klub i jesli mialoby to pomoc jakos w ewentualnym awansie to czemu nie, w koncu to sponsor wyklada pieniadze i jak bedzie chcial to sobie nawet go moze nazwac DUPA i nie musi sie was sluchac bo to jest jego "zabawka". Na koniec ponawiam pytanie czy chodzilibyscie dalej na Hutnika gdyby zmienil nazwe:?:
No to zajebiscie masz ze nie przeszkadzalo by Ci jakby twoj klub nazywal sie dupaA pozatym zeby ten klub byl jego "zabawka" jak to nazawales w swoim poscie musial by go kupic calego, teraz mowa jest o tym ze Mittal moze byc sponsorem, wiec nazwanie przez Ciebie naszego klubu "zabawka" jest conajmniej nie na miejscu
![]()
![]()
Nie mam pytan czlowieku....

raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Jeżeli kiedykolwiek mamy sie dzwignąc z kryzysu, to trzeba iśc na ustępstwa. Dołączyc nazwę sponsora - spox. Nie jesteśmy pępkiem świata, żebyśmy to my stawiali warunki. Nawet taka marka jak Legia musiała to robic. Więc kurwa nie przesedzajcie.
A co do barw uznania barw, to zajebiście mi sie podoba reklama Coca-Coli na Celtiku. Widział ktoś? Tyle, że jaka to jest uznana firma...
A co do barw uznania barw, to zajebiście mi sie podoba reklama Coca-Coli na Celtiku. Widział ktoś? Tyle, że jaka to jest uznana firma...
Co do uznania barw nie powinno być problemu bo "ispat polska stal" ma identyczne barwy jak my... Tak samo korona kielce - kolporter jest żółto czerwony. Mnie wzial szlag jak zobaczylem to o tej nazwie, ale jezeli to ma cos pomoc, przezylbym to ... moim zdaniem w gre wchodzi tylko Hutnik Mittal Krakow. Mam nadzieje ze z tym psonsorem wejdziemy do 2 ligi 

-
myśle ze Mittal narazie rzuci tyle kasy, pozniej jak zobacza ze klub zacznie sie rozwijac i nie beda wywalac pieniedzy w bloto (chodzi mi o awans) to zainwestuja wieksze pieniadze w klub. Kluby z duzych miast chłoną sponsorów jak gąbka wiec mysle ze cos sie jeszcze uda biznesmenom zdzialać, narazie to tylko gdybanie, przyszlosc pokaze jak bedzie
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

- admin
- Site Admin
raval -
1 - nie ja usuwałem temat o fladze
2 - nie siedze na forum 24/24
3 - są też MODERATORZY
4 - ta sprawa dotyczy Hutnika, jest ważna a to Forum jest DYSKUSYJNE
reszta - piszecie że w innych krajach sponsorzy nie wcinają się w nazwy klubów ? No to może ktoś pamięta choćby Austrię Memphis ?
Oczywiście dla każdego z nas Hutnik to jedyna nazwa klubu, z którą się identyfikujemy, nie dopuścimy aby zniknęła. Ale niestety bez wsparcia inansowego nie wyjdziemy nigdy z trzecioligowego czyśćca.
Pozdrawiam
Metal
1 - nie ja usuwałem temat o fladze
2 - nie siedze na forum 24/24
3 - są też MODERATORZY
4 - ta sprawa dotyczy Hutnika, jest ważna a to Forum jest DYSKUSYJNE
reszta - piszecie że w innych krajach sponsorzy nie wcinają się w nazwy klubów ? No to może ktoś pamięta choćby Austrię Memphis ?
Oczywiście dla każdego z nas Hutnik to jedyna nazwa klubu, z którą się identyfikujemy, nie dopuścimy aby zniknęła. Ale niestety bez wsparcia inansowego nie wyjdziemy nigdy z trzecioligowego czyśćca.
Pozdrawiam
Metal
-
-
austria to jest kraj ( niejednokrotnie dali o tym znac) bez tozsamosci narodowej, a jesli nie maja tozsamosci narodowej to coz mowi co klubach, nie dajmy zrobic z Hutnika towaru na sprzedazHZA_Hutnik pisze:Austria to akurat jeszcze gorsi wariaci niż my. Choćby ten ostatni Red Bull, który nawet historię klubu wyczyścił...

- metal
- Site Admin
- Kontakt:
-
METAL: wiem ze pieniadze nie rosna na drzewach i ze jestesmy w trudnym polozeniu (2 najstarsze kluby w polsce sa z krk) nie chodzi mi o to aby zablokować ciałem klub przed sponsorami, tylko o to ze jak dla mnie moze byc Mittal Hutnik Kraków czy Hutnik Ispat Kraków ale jestem przeciwny calkowitego wymazania historycznej nazwy klubu (moje zdanie)