Mozliwa inna nazwa klubu niż Hutnik ??

Tematy piłkarskie (do 2010 r.)

Moderatorzy: dUfio, majlech

Awatar użytkownika
Michas

Postautor: Michas » czw sty 19, 2006 10:57 pm

Po piewrsze Mittal nie ma być sponsorem tylko reklamować się na obiektach Hutnika po drugie też bym nie chciał żeby się nazywał dupa.
Ale jeśli chodzi o to żeby do nazwy było dodane Mittal to dla mnie jest spoko,oczywiście za odpowiednią kwote
KTO KOCHA TEN WIERZY!!!

SEBA_HKS

Postautor: SEBA_HKS » czw sty 19, 2006 11:14 pm

Michas pisze:Po piewrsze Mittal nie ma być sponsorem tylko reklamować się na obiektach Hutnika po drugie też bym nie chciał żeby się nazywał dupa.
Ale jeśli chodzi o to żeby do nazwy było dodane Mittal to dla mnie jest spoko,oczywiście za odpowiednią kwote

jestes w bledzie moze byc np sponsorem strategicznym
B'98

Hutnik_Skarpa

Postautor: Hutnik_Skarpa » czw sty 19, 2006 11:46 pm

Z tego co gdzieś tu czytałem to Mittal nie może być właśnie sponsorem strategicznym przez kilka jakiś czas i dlatego rozmowy dotyczą reklamowania się na stadionie i koszulkach (ale głowy za te info obciąć sobie nie dam :D )

Awatar użytkownika
HDS

Postautor: HDS » pt sty 20, 2006 7:18 am

SEBA_HKS pisze:jestes w bledzie
HDS pisze:NIE
moze byc np sponsorem strategicznym
moze byc narazie "jedynie" reklamodawcą na obiektach etc Hutnika, a wiecej szczegulow w tym temacie http://forum.Hutnik.krakow.pl/viewtopic ... 01&start=0

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » pt sty 20, 2006 3:44 pm

Grzesiek_Z.W. pisze:
krowodrzaHKS pisze:ludzie powiedzcie mi jedno, tak kochacie swój klub? :? ja bym chodzil na Hutnika nawet jakby sie mial nazywac Hutnik SKLEP SPOZYWCZY KRAKOW bo to caly czas ten sam klub i jesli mialoby to pomoc jakos w ewentualnym awansie to czemu nie, w koncu to sponsor wyklada pieniadze i jak bedzie chcial to sobie nawet go moze nazwac DUPA i nie musi sie was sluchac bo to jest jego "zabawka". Na koniec ponawiam pytanie czy chodzilibyscie dalej na Hutnika gdyby zmienil nazwe:?:

No to zajebiscie masz ze nie przeszkadzalo by Ci jakby twoj klub nazywal sie dupa :shock: A pozatym zeby ten klub byl jego "zabawka" jak to nazawales w swoim poscie musial by go kupic calego, teraz mowa jest o tym ze Mittal moze byc sponsorem, wiec nazwanie przez Ciebie naszego klubu "zabawka" jest conajmniej nie na miejscu :!: :roll:
Nie mam pytan czlowieku....
moze odrobine przesadzilem, wybaczcie :oops:
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » ndz sty 22, 2006 3:07 pm

Jeżeli kiedykolwiek mamy sie dzwignąc z kryzysu, to trzeba iśc na ustępstwa. Dołączyc nazwę sponsora - spox. Nie jesteśmy pępkiem świata, żebyśmy to my stawiali warunki. Nawet taka marka jak Legia musiała to robic. Więc kurwa nie przesedzajcie.

A co do barw uznania barw, to zajebiście mi sie podoba reklama Coca-Coli na Celtiku. Widział ktoś? Tyle, że jaka to jest uznana firma...

huteusz
Kontakt:

Postautor: huteusz » ndz sty 22, 2006 4:03 pm

Co do uznania barw nie powinno być problemu bo "ispat polska stal" ma identyczne barwy jak my... Tak samo korona kielce - kolporter jest żółto czerwony. Mnie wzial szlag jak zobaczylem to o tej nazwie, ale jezeli to ma cos pomoc, przezylbym to ... moim zdaniem w gre wchodzi tylko Hutnik Mittal Krakow. Mam nadzieje ze z tym psonsorem wejdziemy do 2 ligi :)

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » czw sty 26, 2006 7:08 pm

myśle ze Mittal narazie rzuci tyle kasy, pozniej jak zobacza ze klub zacznie sie rozwijac i nie beda wywalac pieniedzy w bloto (chodzi mi o awans) to zainwestuja wieksze pieniadze w klub. Kluby z duzych miast chłoną sponsorów jak gąbka wiec mysle ze cos sie jeszcze uda biznesmenom zdzialać, narazie to tylko gdybanie, przyszlosc pokaze jak bedzie
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

Awatar użytkownika
admin
Site Admin

Postautor: admin » pn sty 30, 2006 11:00 am

raval -
1 - nie ja usuwałem temat o fladze
2 - nie siedze na forum 24/24
3 - są też MODERATORZY
4 - ta sprawa dotyczy Hutnika, jest ważna a to Forum jest DYSKUSYJNE

reszta - piszecie że w innych krajach sponsorzy nie wcinają się w nazwy klubów ? No to może ktoś pamięta choćby Austrię Memphis ?

Oczywiście dla każdego z nas Hutnik to jedyna nazwa klubu, z którą się identyfikujemy, nie dopuścimy aby zniknęła. Ale niestety bez wsparcia inansowego nie wyjdziemy nigdy z trzecioligowego czyśćca.

Pozdrawiam
Metal

HZA_Hutnik

Postautor: HZA_Hutnik » pn sty 30, 2006 3:38 pm

Austria to akurat jeszcze gorsi wariaci niż my. Choćby ten ostatni Red Bull, który nawet historię klubu wyczyścił...

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » pn sty 30, 2006 8:25 pm

HZA_Hutnik pisze:Austria to akurat jeszcze gorsi wariaci niż my. Choćby ten ostatni Red Bull, który nawet historię klubu wyczyścił...
austria to jest kraj ( niejednokrotnie dali o tym znac) bez tozsamosci narodowej, a jesli nie maja tozsamosci narodowej to coz mowi co klubach, nie dajmy zrobic z Hutnika towaru na sprzedaz :-(

Obrazek

Awatar użytkownika
metal
Site Admin
Kontakt:

Postautor: metal » śr lut 01, 2006 12:20 pm

Krowodrza - spoko, pogadaj z kimś żeby dał 800 tysięcy i nie wymagał zmiany nazwy drużyny.
Daj znać kiedy przelew.
Pozdro.
Metal
ObrazekStaram się pisać poprawnie po polsku!

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » śr lut 01, 2006 7:23 pm

METAL: wiem ze pieniadze nie rosna na drzewach i ze jestesmy w trudnym polozeniu (2 najstarsze kluby w polsce sa z krk) nie chodzi mi o to aby zablokować ciałem klub przed sponsorami, tylko o to ze jak dla mnie moze byc Mittal Hutnik Kraków czy Hutnik Ispat Kraków ale jestem przeciwny calkowitego wymazania historycznej nazwy klubu (moje zdanie)

Obrazek

Awatar użytkownika
OŻÓG 1950

Postautor: OŻÓG 1950 » śr lut 01, 2006 7:34 pm

Człowieku, ale co tak ciśniesz :?: :!:

Przecież wiadomo, że wyraz "Hutnik" nie zniknie. Nie ma po prostu takiej opcji.

dUfio

Postautor: dUfio » śr lut 01, 2006 7:58 pm

OŻÓG 1950 pisze:Człowieku, ale co tak ciśniesz :?: :!:

Przecież wiadomo, że wyraz "Hutnik" nie zniknie. Nie ma po prostu takiej opcji.

skąd ta pewność :?: