sikorek_nh pisze: zaniedlugo to tylko 1 druzyna bedzie w PU i 1 w LM kwalifikacjach i zaczynac bedzie od 1 rundy :/
eeee. Nie

Moderator: dUfio
DawidHKS pisze:tym ktorzy mysla ze Wisła nie ma zadnych szans na jakikolwiek dobry wynik przypominam ze Olimpique Marsylia odpadlo po konfrontacji z Mlada Boleslav (czy jakos tak). Dopóki pilka w grze...
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole
krowodrzaHKS pisze:DawidHKS pisze:tym ktorzy mysla ze Wisła nie ma zadnych szans na jakikolwiek dobry wynik przypominam ze Olimpique Marsylia odpadlo po konfrontacji z Mlada Boleslav (czy jakos tak). Dopóki pilka w grze...
o ile dobrze pamitam, to Mlada Boleslav miala dobrego sponsora. mam na mysli Skode i sa jednym z bogatszych klubów u pepików
Kosoviak pisze:Uważam ze graja dla polskiej pilki. Maja szanse wyjsc z 3 miejsca. Napewno sa w stanie pokonać Blackburn tym bardziej ze graja u siebie.
Co z tego ze to angielska liga ale ta druzyna nie jest ograna w europejskich pucharach. FC Basel to już lepsza druzyna ale graja i siebie i sa w stanie chodź jeden punkt zdobyc, i na wyjeżdzie z Feyenoord moze tez jeden co da im 5 pkt i napewno 3 miejsce w grupie zajmą
ale pozyjemy i zobaczymy
Oro pisze:A ja mam nadzieje, ze Wisła 4 razy obskoczy solidny wpierdol, już i tak mało mnie szlag nie trafił jak wyrownali w 93 minucie w Salonikach, oni nie graja dla polskiej pilki, tylko dla chwaly tego zomowskiego pomiotu, a tego scierpiec nie moge. Chuje wislacy, to ZOMO a nie Polacy!!!
NH Power pisze:kurde ....... szkoda że przegrali bo po pierwszej połowie myślałem ze wywalcza korzystny wynika tak zaczeli od przegranej a w takich turniejach gdzienie ma rewanżu to 1 mecz ustawia układ drużyn w grupie