Europejskie PUCHARY 2006/2007

Czyli wszystko to co nie mieści się w powyższych kategoriach - taki nasz mały hutniczy Hyde Park:)

Moderator: dUfio

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » wt paź 03, 2006 8:06 pm

sikorek_nh pisze: zaniedlugo to tylko 1 druzyna bedzie w PU i 1 w LM kwalifikacjach i zaczynac bedzie od 1 rundy :/

eeee. Nie :lol: Z tego co pamiętam mniej drużyn miec nie można. Nie mamy sie czym przejmować :lol: San MArino ma tyle samo :roll:

Awatar użytkownika
fubu

Postautor: fubu » wt paź 03, 2006 9:21 pm

19 października
Wisła Kraków - Blackburn Rovers
FC Basel - Feyenoord Rotterdam

2 listopada
Blackburn Rovers - FC Basel
AS Nancy - Wisła Kraków

23 listopada
Feyenoord Rotterdam - Blackburn Rovers
FC Basel - AS Nancy

30 listopada
AS Nancy - Feyenoord Rotterdam
Wisła Kraków - FC Basel

13 grudnia
Blackburn Rovers - AS Nancy
Feyenoord Rotterdam - Wisła Kraków
Hutnik Kraków
Obrazek

dUfio

Postautor: dUfio » wt paź 03, 2006 10:13 pm

Obrazek

rywal Wisly :D

DawidHKS

Postautor: DawidHKS » wt paź 03, 2006 10:47 pm

tym ktorzy mysla ze Wisła nie ma zadnych szans na jakikolwiek dobry wynik przypominam ze Olimpique Marsylia odpadlo po konfrontacji z Mlada Boleslav (czy jakos tak). Dopóki pilka w grze...

krowodrzaHKS

Postautor: krowodrzaHKS » śr paź 04, 2006 6:28 pm

DawidHKS pisze:tym ktorzy mysla ze Wisła nie ma zadnych szans na jakikolwiek dobry wynik przypominam ze Olimpique Marsylia odpadlo po konfrontacji z Mlada Boleslav (czy jakos tak). Dopóki pilka w grze...

o ile dobrze pamitam, to Mlada Boleslav miala dobrego sponsora. mam na mysli Skode i sa jednym z bogatszych klubów u pepików
raval pisze:Nasz klub jest kurwa zajbisty kocham go, kurwa ale patologia, ja pierdole

Obrazek

Awatar użytkownika
JKP-NH1950

Postautor: JKP-NH1950 » śr paź 04, 2006 8:25 pm

krowodrzaHKS pisze:
DawidHKS pisze:tym ktorzy mysla ze Wisła nie ma zadnych szans na jakikolwiek dobry wynik przypominam ze Olimpique Marsylia odpadlo po konfrontacji z Mlada Boleslav (czy jakos tak). Dopóki pilka w grze...

o ile dobrze pamitam, to Mlada Boleslav miala dobrego sponsora. mam na mysli Skode i sa jednym z bogatszych klubów u pepików

Nieliczy sie sponsor tylko gra piłkarzy a sponsor swoja droga. Tak gra duzo mlodych pilkarzy co chca sie pokazac z jak najlepszej strony bo beda chcieli sie gdzies wybic do jakis lepszych klubów europejskich
Obrazek

Oro

Postautor: Oro » śr paź 04, 2006 11:46 pm

A ja mam nadzieje, ze Wisła 4 razy obskoczy solidny wpierdol, już i tak mało mnie szlag nie trafił jak wyrownali w 93 minucie w Salonikach, oni nie graja dla polskiej pilki, tylko dla chwaly tego zomowskiego pomiotu, a tego scierpiec nie moge. Chuje wislacy, to ZOMO a nie Polacy!!!

Awatar użytkownika
Kosoviak

Postautor: Kosoviak » pt paź 06, 2006 10:49 am

Uważam ze graja dla polskiej pilki. Maja szanse wyjsc z 3 miejsca. Napewno sa w stanie pokonać Blackburn tym bardziej ze graja u siebie.
Co z tego ze to angielska liga ale ta druzyna nie jest ograna w europejskich pucharach. FC Basel to już lepsza druzyna ale graja i siebie i sa w stanie chodź jeden punkt zdobyc, i na wyjeżdzie z Feyenoord moze tez jeden co da im 5 pkt i napewno 3 miejsce w grupie zajmą
ale pozyjemy i zobaczymy

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » pt paź 06, 2006 11:08 am

Kosoviak pisze:Uważam ze graja dla polskiej pilki. Maja szanse wyjsc z 3 miejsca. Napewno sa w stanie pokonać Blackburn tym bardziej ze graja u siebie.
Co z tego ze to angielska liga ale ta druzyna nie jest ograna w europejskich pucharach. FC Basel to już lepsza druzyna ale graja i siebie i sa w stanie chodź jeden punkt zdobyc, i na wyjeżdzie z Feyenoord moze tez jeden co da im 5 pkt i napewno 3 miejsce w grupie zajmą
ale pozyjemy i zobaczymy

napewno Blackburn jest faworytem tej grupy bo dobrze sobie radzi w lidze angielskiej :!: a mam do ciebie pytanie Kosoviak a wisła jest ograna w europejskich pucharach jeśli w ostatnich 4 latach odpadała w 1 albo 2 rundzie :?: poza tym takie kalkulacje tam punkt MOŻE a tam może nie jeśli wygrają u siebie a tam przegraja ale pod warunkiem ze tamci zremisuja z tamtymi po wygranej z tamtymi to wisła wyjdzie to wiesz ......
Power =
n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

JOK_NH

Postautor: JOK_NH » pt paź 06, 2006 12:08 pm

Myślę, że Blackbun bardziej się ogra w angielskiej lidze, niż Wisła swoją...nazwijmy to grą w pucharach. Żaden argument, jak dla mnie.
Blackburn ma na codzień takie ekipy jak Lverpool, Chelsea, Man UTD...a Wisła w tym czasie zbiera baty od kurwa Valarengii...Litości.

Wisło!!!!!!!
Co?????
OSLO!!!!!!!!!!

pablo

Postautor: pablo » pt paź 06, 2006 9:19 pm

jest coś dobrego w tym że awansowali
po prostu będą mieli więcej meczów (liga ,puchar polski, uefa)
przez to nie będą mogli wzmacniać drużyny rezerw zawodnikami z pierwszego skladu przez to dostaną wpi.. 28 października
przez to będzie można zaśpiewać guantanamera :D

Awatar użytkownika
MarianHKS

Postautor: MarianHKS » pt paź 06, 2006 11:31 pm

Moim zdaniem Wisla trafiła do grupy całkiem całkiem,przy odrobinie szczescia i graniu "pod" Wisłe innych mam na mysli gubienie punktów mozna ugrac jakis wynik.Blacburn jest poza zasiegiem ale Feyenoord obecnie to sredniak czesto gubi punkty, Nancy i Bazel mozna spokojnie powalczyc.. Wczesniej ktos pisał o Mladzie Boleslaw--- zły przyskład!!!! OM to sredniak , a Mlada zdaje sie jest Liderem ligi Czeskiej a po 6 kolejkach o ile sie nie myle miala 6 zwyciestw na koncie w lidze czeskiej ,a graja tam "Firmy" m.in. Praskie druzyny Sparta i Slavia
Hutnik Centrum B

rwd

Postautor: rwd » sob paź 07, 2006 2:09 pm

Oro pisze:A ja mam nadzieje, ze Wisła 4 razy obskoczy solidny wpierdol, już i tak mało mnie szlag nie trafił jak wyrownali w 93 minucie w Salonikach, oni nie graja dla polskiej pilki, tylko dla chwaly tego zomowskiego pomiotu, a tego scierpiec nie moge. Chuje wislacy, to ZOMO a nie Polacy!!!

O widzę "kolega" wiek dojrzewania przechodzi bardzo burzliwie :lol:
Nie przejmuj się, pryszcze znikną jak pierwszy raz zaruchasz.

Awatar użytkownika
NH Power

Postautor: NH Power » czw paź 19, 2006 6:37 pm

kurde ....... szkoda że przegrali bo po pierwszej połowie myślałem ze wywalcza korzystny wynik :? a tak zaczeli od przegranej a w takich turniejach gdzienie ma rewanżu to 1 mecz ustawia układ drużyn w grupie :?
Power =

n U 1. (authority, control)władza; in ~ u władzy: the party in ~ partia rządząca; balance of ~ równowaga sił. 2. (vigour, strength)moc, potęga, siła. 3. (ability, capacity) zdolność;

czyli mówiąc po prostu "NH Power" = Hutnik

Awatar użytkownika
KonradHKS

Postautor: KonradHKS » czw paź 19, 2006 6:44 pm

NH Power pisze:kurde ....... szkoda że przegrali bo po pierwszej połowie myślałem ze wywalcza korzystny wynik :? a tak zaczeli od przegranej a w takich turniejach gdzienie ma rewanżu to 1 mecz ustawia układ drużyn w grupie :?

Ty sie tak nimi nie przejmuj martw sie żebyśmy nie przegrali w Wieliczce 8)
co tu gadac wygraliby byłoby dobrze przegrali i nie jest źle. Jak sie lezy zamiast grac to tak jest :lol: Może jakis punkcik zdobędą ale będzie ciężko.